REKLAMI GEÇ

DEFANSTA PROBLEM

DEFANSTA PROBLEM

Denizlispor’da Göztepe maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcuların durumu defans hattını etkileyebilir.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Mayıs 2017 Çarşamba, 10:54

TFF 1. Lig’de Cumartesi günü play-off iddiasını sürdüren Göztepe’yi konuk edecek Denizlispor’da defans hattında sıkıntı var.

Yeşil siyahlıların teknik patronları Ali Yalçın ve Kenan Atik, eksik futbolcuların oluşturduğu boşluğu kapatmanın planlarını yapıyor.

Sakatlık sonrası tedavi süreci uzayan ve sezonu kapatan Alperen Babacan’ın yanı sıra ağrıları nedeniyle Göztepe maçında Cenk Güvenç de forma giyemeyecek. Kalçasına aldığı bir darbe sonrası sakatlanan ve geçen hafta da dinlendirilen futbolcu sezonun son maçında takım arkadaşlarını yalnız bırakıyor.

Giresun deplasmanında dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Tahacan Velioğlu da bu maçta forma giyemeyecek.

Yeşil siyahlıların sezon başından beri en önemli silahlarından biri olan Ziya Alkurt’un da Göztepe maçında forma giymesi zor görünüyor.

Giresunspor maçında topuğuna aldığı bir darbe nedeniyle hafif sakatlık geçiren futbolcu doku problemleri nedeniyle kramponlarını giymekte zorlanıyor. Dünkü çalışmada dinlendirilen Ziya Alkurt’un son durumu maç saatinde belli olacak.

Yeşil siyahlı teknik kurmaylar hücum hattında etkili olan rakibi durdurmak için farklı formüller üzerinde duruyor.

ALİ YALÇIN: TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK
Ligde iddiası kalmayan Denizlispor’da teknik patron Ali Yalçın sezonu galibiyetle tamamlamak istiyor. Eksik futbolcuların yerine oynayacak öğrencilerine olan güvenini gösteren Yalçın, “Hepsi çok istekli, hırslı durumdalar. Eksiklerimiz olsa da yerlerine görevlendireceğimiz futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Rakibin ligdeki konumuna bakmaksızın tak düşüncemiz kazanmak. Bunu başaracak güçteyiz. Galibiyetten başka sonuç düşünmüyoruz. Denizlispor’a yakışır şekilde çıkıp oynayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..