REKLAMI GEÇ

Denizlispor, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Denizlispor, Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Ligde istediği puanları alamayan Denizlispor son dönemde yükselişe geçen Adanaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Şubat 2016 Perşembe, 10:24

PTT 1. Lig’de galibiyete hasret kalan Denizlispor, Cumartesi günü oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bu maça hazırlanan yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Ali Yalçın oyuncularını sık sık uyarıyor.

Elazığspor maçını öğrencileri ile birlikte yeniden izleyen Yalçın yapılan hataları tek tek gösterdi, bir daha tekrarlanmamasını istedi.

Dünkü antrenmanda öğrencileri ile kısa bir toplantı da gerçekleştiren Ali Yalçın, “Maça konsantre olun. Maçın her dakikasında mücadelenin içinde kalın” dedi.

PTT 1. Lig’de son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen ve topladığı puanlarla üçüncülük basamağında yer edinen Adanaspor karşısında galibiyet beklentisini de tekrarlayan Ali Yalçın, “Sıralamada dip yaptık. Bundan sonra gidecek yerimiz yok. Adanaspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Umudunu kaybedenlere geçen sezon yaşadıklarımızı hatırlatırım. Lig bitine kadar Denizlispor’un ligden düştüğü söylenemez. Biz mücadele ettikçe karşılığını alacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..