REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR AYAĞA KALKACAK

DENİZLİSPOR AYAĞA KALKACAK

Denizli’nin yeni Sportif Direktörü Ali Tandoğan, yeşil siyahlı kulübü eski günlerine döndürmek için çalışacaklarını söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 19 Temmuz 2016 Salı, 18:30

Denizlispor’da Sportif Direktör Ali Tandoğan yeşil siyahlı kurmaylarla resmi anlaşma öncesi son pürüzleri gidermek için Denizli’ye geldi. Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yeşil siyahlı kurmaylarla görüşme yapan Tandoğan’a ‘futbolun tek patronu olarak görev verildi.

Denizli’de futbol oynadığı yıllarda UEFA Kupası’nda mücadele eden bir takım olduklarını hatırlatan Tandoğan, hedefinin yeşil siyahlı kulübü yine eski güzel günlerine geri döndürmek olduğunu söyledi.

EVİME GELDİM
Denizli’yi evi olarak tanımlayan Tandoğan, “Yeniden evime geldiğim için çok mutluyum. Heyecanlıyım. Futbolu bırakalı bir sene oldu. Futbolda 5,5 sene emek verdiğim yere tekrar geri dönmek beni çok mutlu etti. Burada takım kaptanlığı yaptık. Uefa’da çeyrek final oynamış kadronun içinde bulundum. Başarı için paranın ikinci planda tutulduğu bir takıma sahiptik. Biz Denizli’yi her zaman gönülden sevdik. Şimdi futbol bitti ve işin idari kısmına geçtik. Amacımız Denizlispor’u zamanında yaşanmış sıkıntılardan kurtarıp tekrar ayağa kaldırmak” dedi.

EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ
Tandoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Büyük sıkıntılar var. Ben de yeni geldim ve sıkıntıları inceleyeceğim. Hocamız belirlenecek. Eksiklerimizi gidereceğiz. Tabi geç kalınmış bir durum var. Başkanımızla, yönetimimizle beraber iyi bir kadro oluşturup iyi bir oluşum içerisine gireceğiz. Altyapıya önem vereceğiz. Denizli’nin markasını üste taşımak istiyoruz. Bu takımın bu ligde olması garipsenecek bir durum. Çok büyük bir potansiyeli var. Biz yıllar önce bu takımı lige çıkardık ve 7-8 sene ligde kaldı. Bu düşüşün olması iyi olmadı. Büyük bir yapılanma içine girip, altyapıya da önem verip bu takımı lige çıkarmalıyız. Amacımız bu yönde”

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ
Yeşil siyahlı kulübün çok zaman kaybettiğini belirten futbolun patronu Ali Tandoğan, “Teknik direktörümüzün belirlenmesinden sonra diğer takımlarla aramızdaki farkı kapatmak için çok çalışmak zorundayız” dedi.

Tandoğan “Kongre geç oldu. Yönetim hızlı bir çalışma içine girdi. Daha yapmamız gereken bir çok şey var. Süreç kolay değil. Takım oluşturulacak. Kamp geçirilecek. Kondisyon anlamında ister istemez eksiklerimiz olacaktır. Herkes bu bilinç içinde olsun. Gelecek hoca da ona göre bir idman programı hazırlayacak. Asıl hedefimizde, yaşanılacak olan 3-4 haftalık periyotta biz iyi bir puanlar alabilirsek, sonrasında çok daha üst seviyeye oynayacak kadro oluşumu içinde olacağız. Ama herkes bilsin ki, kolay bir süreç değil. Takım hazır olacak. Hazırlık maçları olacak. O maçlar belki takımın kaldırabileceği düzeye gelmediğin gösterecek. Bunları değerlendirip, oyuncularımızı hazırlamamız gerekiyor. Onun içinde zamana ihtiyacımız var. Destek çok şart. Herkes de bu bilinçle gelsin. Amacımız sadece bu sene değil ki. Amaç birkaç sene içinde bu takımı bir yerlere getirebilmek. Tek hedefimiz bu. Bu yolda ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..