REKLAMI GEÇ

Denizlispor, Fatih Tekke ile anlaştı

Denizlispor, Fatih Tekke ile anlaştı

Reha Erginer ile yollarını ayıran Denizlispor, Yönetimi Teknik Direktör Fatih Tekke ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Şubat 2018 Pazartesi, 13:41

Reha Erginer ile yolları ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren ve Mesut Bakkal, Metin Diyadin, Can Cangök, gibi isimlerle anlaşamayan Denizlispor, Manisaspor’dan ayrılan Fatih Tekke ile el sıkıştı.

Sabah uçağı ile Denizli’ye gelen Fatih Tekke, yeşil siyahlı yöneticilerle görüşmesinin ardından sezon sonuna kadar Denizlispor ile anlaştı.

Kayseri Erciyespor, Boluspor ve Manisasportakımlarında çalışan 40 yaşındaki Fatih Tekke, Manisaspor ile 10 lig maçında 4 galibiyet 2 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 3 kupa maçından ise 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile ayrıldı.

Tekke, çalıştırdığı 3 takımla toplam 35 lig maçına çıktı, 8 galibiyet, 13 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Fatih Tekke, Manisaspor ile anlaştıktan sonra, takımın başında ilk maça 26.10.2017’de Denizlispor’a karşı çıkmış ve karşılaşma 1-1 sona ermişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

F.KAYRAKÇI   -  Bağlantı 12 Şubat 2018, 14:32

Geçmiş olsun.Zaten normalde düşük olan ligde kalma ihtimalini iyice zayiflatmış oldu yönetim.Yücel ildiz,Erkan Sözeri,Huseyin Kalpar,Metin Diyadin gibi hocalarla anlasmayip Yusuf,Reha ve Fatihle anlasirsan ligden de düşersiniz.Ali Yalcinın nesi eksik