REKLAMI GEÇ

Denizlispor için karlı anlaşma

Denizlispor için karlı anlaşma

Denizlispor’dan ayrılan ve Altınordu ile anlaşan Atakan Üner konusunda iki kulüp anlaştı. Futbolcunun alacaklarını ödeyen İzmir kulübü yetiştirme bedeli için de Denizlispor’a ödeme yapacak. Futbolcunun üçüncü bir takıma transferinde ise Horozlar yüzde 30 alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Temmuz 2018 Perşembe, 11:28

Denizlispor’un genç yeteneği Atakan Üner sezon sonunda Altınordu ile anlaşmıştı. Yeşil siyahlı altyapıda yetişen futbolcunun durumunu görüşmek üzere Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan bir araya geldi.

İki Ege kulübünün görüşmelerinde Atakan’ın Denizlispor’dan olan alacağının Altınordu tarafından ödenmesine ayrıca yetiştirme bedeli verilmesine karar verildi. Atakan’ın üçünhcü bir kulübe transferi durumunda ise yeşil siyahlı kulüp bonservis bedelinin yüzde 30’unu alacak.

Konuşa ilişkin bir açıklama yapan Atilla görüşmelerin dostluk içinde geçtiğini söyledi. Altınordu Başkanı Özkan ise “İki güzide ege kulübü bugün bir araya geldi. İki dost kulüp arasında bize göre çok küçük bir konu ve çözümü samimiyete dayalı olarak neticelendi. Tüm kalbimle Denizlispor’un başarılı olmasını diliyorum ve bu işlemin bu şekilde bitmesinin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Atilla görüşmeye ilişkin; “Görüşmeler esnasında Altınordu Başkanı tarafından kulübümüze bir jest daha yapıldı. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan Hüseyin Atakan Üner’in yurt içi ve yurt dışı olası satışı halinde kulübümüze yüzde 30 satış payı vereceğini belirtti. Kendilerine bu güzel jestten dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. İki güzide kulübün bu şekilde ilişki içerisinde olması bana göre her şeyin üzerinde bir değerdir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..