REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR İÇİN TOPLANDILAR

DENİZLİSPOR İÇİN TOPLANDILAR

Denizlispor yönetiminin uzun süredir beklediği o toplantı gerçekleşti. Kentin önde gelen isimleri yeşil siyahlı kulübe kaynak oluşturmak için kolları sıvadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Eylül 2018 Salı, 10:23

Denizlispor’un uzun zamandır beklediği toplantı gerçekleşti. Denizli Valiliği’ndeki toplantıda Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer aldı.

Denizlispor’a kaynak oluşturmak amacı ile gerçekleşen toplantıda yeni sezonda yeşil siyahlı formaya alınacak reklam ve diğer sponsorluklar da masaya yatırıldı.

Denizlispor adına Başkan Mustafa Üstek ve yardımcısı Taner Atilla’nın da yer aldığı toplantıda kulübün son durumu da masaya yatırıldı. Atilla, Denizlispor’un borç durumu hakkında katılımcıları bilgilendirirken Başkan Mustafa Üstek kısa ve orta vadede gerekli kaynağın miktarı hakkında bilgi verdi.

Çözüm arayışları ve fikir alış verişinin gerçekleştiği toplantının içeriğine air bilgi verilmedi. Fakat toplantıda yeşilsiyahlı kulübün acil kaynak ihtiyacının giderilmesine yönelik adımlar atılması kararı alındığı kaydediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..