REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

DENİZLİSPOR İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Yeşil siyahlılar yılbaşı tatilinin ardından tesislerde toplandı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Ocak 2017 Salı, 10:41

Sezonun ilk yarısında kararlı bir görüntü sergilemeyen Denizlispor ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın 5 gün izin verdiği öğrencileri dün akşam eksiksiz toplandı. Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde 20 dakikalık düz koşunun ardından yenileme çalışmasına katılan yeşil siyahlılar 5 Ocak’tan itibaren Antalya’ya bağlı Side’de kampa girecek.

Teknik Direktör Ali Tandoğan kamp öncesi tüm öğrencilerinin kondisyon durumlarını testlerle gözetim altına almayı planlıyor. Bu nedenle takımı bir dizi muayeneden geçirecek olan Tandoğan takım genel sağlık durumunun yanı sıra bireysel olarak da öğrencilerinin durumu hakkında bilgi sahibi olacak ve çalışma programını buna göre belirleyecek.

Antalya kampında öğrencilerine yükleme yapacak olan Tandoğan kampın son bölümünde hazırlık maçları ile lig ritmini yakalamaya çalışacak.

HOROZ KALECİ ALMAYACAK
Denizlispor’da son maçlarda görev alan Asil Kaan’ın performansı transfer isteklerini de ortadan kaldırdı. Necati ile yollarını ayıran yeşil siyahlı kulüp bu futbolcu yerine altyapıdan kaleci Ömer’e görev verecek. Ömer’in üçüncü kaleci oluşu ile filede rekabet daha da artacak. Diğer yandan Teknik Direktör Ali Tandoğan takımdan gönderilecekler, pilot takıma gönderilecekler ve mutlaka kalması istenenler hakkında bir raporu yönetime sundu. Yeşil siyahlı kurmaylar bu akşam toplantıda futbolcular hakkındaki son durumu karara bağlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..