REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’DAN AÇIKLAMA: KALPAR’LA ANLAŞMADIK

DENİZLİSPOR’DAN AÇIKLAMA: KALPAR’LA ANLAŞMADIK

Sosyal medyada takımın başına Hüseyin Kalpar’ı getirdiği öne sürülen Denizlispor’dan açıklama geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Haziran 2018 Cumartesi, 11:59

Denizlispor’da teknik direktör arayışları sürerken görüşme halindeki Hüseyin Kalpar ile anlaşıldığı yönünde haberlerin çıkması kulübü harekete geçirdi.

Sosyal medyadaki iddialara yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamada karşı çıkıldı, herhangi bir teknik adam ile anlaşılmadığı kaydedildi.

Yapılan açıklamada; “Değerli taraftarlarımız, sosyal medyada hızla yayılan teknik direktörlük görüşmelerinin sonuçlandığına ve anlaşmaya varıldığına dair haberlere itibar edilmemelidir.

Şuana kadar herhangi bir futbolcu veya teknik direktör ile anlaşma yapılmamış olup yönetim kurulumuz en doğru, en faydalı teknik direktör ve futbolcularla anlaşmalar gerçekleştirebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu noktada, taraftarlarımızın ve kamuoyunun basın-yayın ve sosyal medya organlarında yer alan transfer iddialarına değil, kulübümüzden yapılacak resmi duyurulara itibar etmesi önem arz etmektedir.

Kulübümüz gerçekleştirdiği anlaşmaları en doğru ve en hızlı şekilde kulübümüzün resmi sayfalarından siz değerli taraftarlarımıza bildirecektir.

İlgili haberleri ilk önce büyük Denizlispor taraftarı öğrenecektir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..