REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR – KAYSERİSPOR MAÇI PAZAR 13:30’DA

DENİZLİSPOR – KAYSERİSPOR MAÇI PAZAR 13:30’DA

Denizlispor ligin kritik virajında lider Kayserispor’u ağırlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Mart 2015 Cumartesi, 12:30

PTT 1. Lig’de zor günler geçiren Denizlispor, Pazar günü evinde lider Kayserispor’u ağırlıyor. Bu sezon topladığı 21 puanın 13’ünü evinde alan yeşil siyahlılar ligdeki 4 galibiyetinin üçüne Denizli’de imza atmıştı.

Yeşil siyahlıların mutlak galibiyet parolası ile mücadele edeceği karşılaşmayı Antalya Bölgesi hakemlerinden Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu’nun yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Serkan Olguncan üstlenecek.

Bu güne kadar 36 kez karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde Denizlispor 15 Kayserispor da 15 galibiyet elde etti. Denizli’deki maçlarda ise yeşil siyahlılar 12 karşılaşmayı kazandı, ikisini kaybetti, üçünde ise berabere kaldı.

Bu güne kadar 401 profesyonel maçta görev alan hakem Kamil Abitoğlu 253. kez orta hakem olarak düdük çalacak. Abitoğlu’nun yönettiği maçların yüzde 44’ünü ev sahibi takım kazanırken, deplasman takımlarının galibiyet oranı yüzde 29.

Mustafa Kamil Abitoğlu bu güne kadar Denizlispor’un sadece altı maçını yönetti. Yeşil siyahlıların 11 Kasım 2007’de Trabzonspor’u 2-1 yendiği maçın dışında Abitoğlu yönetiminde iki maçı da eşitlikle sona erdi. Denizlispor, Abitoğlu’nun düdük çaldığı Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını 4-1, Beşiktaş maçını ise 2-1 kaybetti.  Abitoğlu, Kayserispor’un ise 13 maçını yönetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..