REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR KEREM VE BERKAN’I ALDI

DENİZLİSPOR KEREM VE BERKAN’I ALDI

Denizlispor bir süredir görüşme halindeki Giresunspor’dan Berkan Yıldırım ile Alanyaspor’dan Kerem Gülbahar ile anlaştı. Özgür Yılmaz transferi son anda yattı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Temmuz 2015 Çarşamba, 17:52

Denizlispor topbaşı öncesi iki futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Defans hattını güçlendirmek isteyen yeşil siyahlılar bir süredir görüştükleri Giresunsporlu defans oyuncusu Berkan Yıldırım ile Alanyasporlu defans oyuncusu Kerem Gülbahar’ı renklerine bağladı. Yeşil siyahlılar görüştükleri Özgür Yılmaz transferinde ise son dakika sürprizi yaşadı.

İMZAYI ATTI
Yeşil siyahlılar Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın isteği doğrultusunda 30 yaşındaki Alanyasporlu defans oyuncusu Kerem Gülbahar ile bir yıllığına sözleşme imzaladı. Yeşil siyahlı forma ile fotoğraf çektiren deneyimli oyuncu elinden gelenin en iyisini yapacağı sözünü verirken, “Denizlispor’a imza attığım için mutluyum. Burada başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi.

BERKAN OLDU, ÖZGÜR KAÇTI
Denizlispor’un bir süredir peşinde olduğu iki Giresunsporlu futbolcudan biri oldu birinin transferi ise son saniyede bozuldu. Yeşil siyahlılar 28 yaşındaki Berkan Yıldırım ile her konuda anlaşarak yeni sezonda bu futbolcuyu kadroya kattı. Berkan’ın kısa süre içinde takıma katılacağı öğrenildi. Diğer yandan Denizli’ye kadar gelerek görüşmelere katılan ve ön protokol imzalayan Özgür Yılmaz’ın eşini ikna edemediği için transferinin gerçekleşmediği kaydedildi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..