REKLAMI GEÇ

Denizlispor kongresi olacak mı?

Denizlispor kongresi olacak mı?

Denizlispor’da olağanüstü genel kurul tarihi geldi ama genel kurulun toplanması mucize…

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Temmuz 2016 Cuma, 09:26

Denizlispor aynı yıl içinde ikinci kez olağanüstü kongreye gidiyor. Ocak ayındaki olağanüstü kongrede yönetimini tazeleyen Başkan Mustafa Şavluk yarın toplanması planlanan genel kurul öncesi aday olmayacağını açıklamıştı.

KONGRE TOPLANABİLECEK Mİ?
Denizlispor’da seçimli genel kurulun yarın 16:00’de EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılması planlanıyor. Son yıllarda ilk toplantıda çoğunluk sağlamayı başaramayan genel kurulun 11 Temmuz’a ertelenmesine kesin gözle bakılıyor. Henüz adaylığını ve ekibini kamuoyu ile paylaşmış bir adayın olmaması kongrenin öteleneceği yönündeki savları güçlendiriyor.

KONGREDE NELER OLACAK?
Yeşil siyahlılar genel kurulu toplamayı başarırsa yaklaşık 600 delege yeni yönetimin belirlenmesi için oy kullanacak. Üye aidatlarını ödemeyenlerin genel kurul salonuna alınmayağı olağanüstü kongrede 13 kişilik yönetim kurulu, üç kişilik dönetim kurulu ve beşer kişilik disiplin ile sicil kurulları oluşturulacak. Yeşil siyahlılarda yeni dönemde görev üstlenecek olası bir başkan ve ekibinin yönetim kurulu üye sayısını tüzük değişikliği önergesi ile artırması da bekleniyor.

HOROZUN KADERİ DEĞİŞMİYOR
Son 6 yıldır defalarca kongreler gerçekleştiren ve sık sık yönetim değiştiren Denizlispor, geride kalan altı sezonun tamamında transfer ve çalışma için gecikmeyi başararak garip bir rekorun da altına imza attı. Yönetimin belirlenmesi, görev dağılımının yapılması, transferin başlatılması ve teknik ekiple anlaşmanın sağlanması süreçleri yeşil siyahlı kulübü yine lige iyi bir hazırlık dönemi geçirmeden başmasına neden olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..