REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR LEZİTA VE AYNES’LE SPONSORLUK İMZALIYOR

DENİZLİSPOR LEZİTA VE AYNES’LE SPONSORLUK İMZALIYOR

Bir yandan yönetim kaosu yaşayan Denizlispor bir yandan sponsor arayışlarını sürdürüyor. Vali Altıparmak ve Başkan Zolan’ın destekleri ile iki sponsor daha sağlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Nisan 2017 Perşembe, 13:56

Denizlispor’da bir yandan süren yönetim kaosuna rağmen güzel gelişmeler de oluyor. Uzun süredir yeşil siyahlı kulüple bağlarını koparmış olan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak yeşil siyahlı takımın formasına sırt reklamı aldı.

Kentin süt ve süt ürünleri markalarından biri olan ve kısa süre önce kayyum tarafından yönetilmeye başlanan Aynes firması geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezon da Denizlispor formasında yer almayı kabul etti. Aynes yeşil siyahlıların sırt reklamı olacak. Bu firma ile yapılan anlaşmanın detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

06042017-sponsor-ic

Diğer yandan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da yeşil siyahlıların isim sponsorluğunu sağladı. Zolan’ın talebi ile Denizlili Abalıoğlu ailesinin kanatlı markası olan Lezita, isim sponsorluğunu kabul etti.

Firma bu sezonun kalan bölümünde ve önümüzdeki sezonun tamamında takımın isim sponsoru olacak. Girişimleri başlatan yeşil siyahlı kurmaylar kulübün ligdeki adının Lezita Denizlispor olacağını kaydetti. Yeşil siyahlılar bu anlaşmadan da kasasına ciddi nakit akışı sağlamış olacak.

Tüm bu sponsorluklarda baş rolü oynayan Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla konuya ilişkin kulübün resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Açıklamada “Denizlispor’umuz ile göğüs sponsorumuz olan Lezita ile yeniden anlaşma sağlamış ve Aynes şirketi ile sponsorluk için karşılıklı anlaşmaya vardı.

Takımımız bugünden itibaren Lezita Denizlispor ismini kullanacak, formamızda ise Aynes sırt reklamı yer alacaktır.

Sponsorluk anlaşmasının sağlanmasında emeği geçen Ekonomi Bakanımız Sn. Nihat Zeybekci, Valimiz Sn. Ahmet Altıparmak’a ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz” görüşlerine yer verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..