REKLAMI GEÇ

Denizlispor ligde kalmayı başardı

Denizlispor ligde kalmayı başardı

Ligde kalma yarışında bir adım öne geçen Denizlispor, Samsunspor’a kaybetse de gelecek yıl yine PTT 1. Ligi’nde yer alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mayıs 2015 Cumartesi, 21:34

Özellikle ligin ikinci yarısında uzun süre puan kıtlığı yaşadıktan sonra bir ara 17. basamağa gerileyen ve rakipleri arasında puan farkı bulunan Denizlispor son nokta konduğunda istediğini alan taraf oldu. Üç Ege temsilcisi Denizlispor, Manisaspor ve Bucaspor arasındaki ligde kalma yarışında son haftaların en az puan kaybeden takımı olan Denizlispor bu yarışı kazandı.

Son haftaya gelindiğinde Samsunspor deplasmanına çıkan yeşil siyahlılar play-off oynayabilmek için mutlaka kazanması gereken rakibi karşısında maça rahat başladı.
Bir galibiyetin yeterli olacağı yeşil siyahlılar aynı zamanda Bucaspor’un kaybetmesi durumunda ligde kalışını ilan edecekti. Bucaspor ise Süperlig’e çıkmayı başaran Osmanlıspor’un konuğu oldu. Bu sırada Bucaspor’un berabere kalmasını, Denizlispor’un ise kaybetmesini bekleyen Manisaspor’un tek umudu Giresun maçını kazanarak üçlü averajı beklemekti.

Manisaspor evinde Giresunspor’u 4-1 yenerken, Bucaspor Osmanlı deplasmanında 5-1 kaybetti. Denizlispor Samsunspor’a kaybetse de ikili averajda aynı puandaki 33 puanlı Manisaspor’dan üstün olduğu için averajla ligde kalan takım oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 24 Mayıs 2015, 01:09

Çok şükür ligde kaldık.Seneye inşallah bütün DENİZLİ kenetlenir de artık Süper Lig’e çıkarız…