REKLAMI GEÇ

Denizlispor Serkan Atak ile anlaştı

Denizlispor Serkan Atak ile anlaştı

Denizlispor ilk transferine imzayı attırdı

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 29 Ocak 2015 Perşembe, 13:06

Transfer yasağını kaldıran Denizlispor, takviye çalışmalarına hızlı başladı. Yeşil siyahlı kurmaylar Antalyaspor’dan orta saha oyuncusu Serkan Atak ile anlaştı. Yeşil siyahlı kulüple sezon sonuna kadar anlaşan futbolcu, eski kulübü ile sözleşmesini bugün karşılıklı olarak feshetti.
Transfer Komitesi Başkanı Mehmet Ekizler, Serkan Atalay ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını doğrularken, “Bir süredir futbolcu ile görüşüyorduk. Bu transferin her iki taraf için de hayırlı olacağını düşünüyoruz” dedi.  31 yaşındaki futbolcu ise Denizlispor’un başarısı için elinden geleni yapacağı kaydetti.

Bu sezon Antalyaspor forması ile biri kupa maçı olmak üzere 11 maçta görev alan Serkan Atak ligde sadece bir maçta ilk 11’de görev aldı. Kırmızı beyazlılarda genellikle oyuna sonradan girerek görev alan Serkan PTT 1. Lig’de toplam 90 dakika süre aldı. Hücuma dönük oynayabilen Serkan Atak bu akşam yeşil siyahlılarla ilk idmanına çıkacak.

HÜSEYİN ATALAY YOLDA
Denizlispor, Antalyaspor’da forma giyen Hüseyin Atalay ile de söz kesti. 23 yaşındaki stoper ile görüşmelerini sürdüren yeşil siyahlı kurmaylar bu futbolcuyu Denizli’ye davet etti. Asbaşkan Mehmet Ekizler transfer görüşmelerinin sürdüğüne dikkat çekerek, “5-6 oyuncu ile daha görüşüyoruz. Hüseyin de bunlardan biri. Görüştüğümüz futbolcuların bir kısmının kulüpleri ile aralarında sorunlar var. Hem bu nedenle hem de maliyetin artmaması için kamuoyu ile bu futbolcuların isimlerini paylaşmıyoruz. Amacımız Pazartesi gününe kadar transfer konusunu tamamen kapatmak” dedi.

GÖNDERİLECEKLER VAR
Denizlispor’da yeni transferler kadronun da genişlemesine neden olacak. Bu nedenle takımdan bazı isimler gönderilecek. Asbaşkan Ekizler, “Teknik direktör Engin İpekoğlu’nun raporu doğrultusunda bazı oyuncular ile yollarımızı ayıracağız. Performansı ile takıma katkı koyamayan oyuncular gidecek” dedi. Denizlispor’da yabancı transferinin yapılması durumunda Andanov’un da takımdan gönderileceği belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..