REKLAMI GEÇ

Denizlispor Store açıldı

Denizlispor Store açıldı

Tekden Denizlispor’da mağaza iki yıl sonra hizmete girdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Eylül 2014 Cuma, 14:45

Yeşil siyahlı taraftarların iki yıldır bekledikleri Denizlispor Store Mağazası açıldı. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve yeşil siyahlı yöneticilerin göreve geldiklerinde söz verdikleri mağaza, Denizli Atatürk Stadı’nın yanındaki eski yerinde tekrar hizmete girdi.
Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu mağazanın açılışını Asbaşkan Bilal Gören ve Başkan Danışmanı Mehmet Ekizler ile birlikte yaptı.
İşletmeciliğini Uykan Kılıç’ın üstlendiği Denizlispor Store’da şimdilik logolu forma, atkı, şapka, bardak ve eldiven satışı yapılıyor. İki hafta içinde eşofman takım ve altları, yağmurluk ve anahtarlıkların da satılacağı kaydedildi. Tekden Denizlispor’un bu sezon kullandığı formaların satış fiyatı ise 59,90 olarak açıklandı.
Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, Tekden Denizlispor’da ilk mağazanın açılışında görev alan ekipte olduğunu hatırlatarak, “İki yıllık bir aranın ardından mağazamızı açtık. Denizlispor Store’un planlamasını daha göreve gelir gelmez yapmıştık. Mağazamız artık taraftarlarımızın hizmetinde. Bir takım eksiklerimiz olabilir. Bunlar da tamamlanacak. Denizlispor’a yakışır bir mağaza açtığımızı düşünüyoruz. Bu mağazada Ar-Ge’den sorumlu asbaşkanımız Bilal Gören’in büyük emekleri var. Mağazayı açmak kolay yaşatmak zordur” diye konuştu.
Asbaşkan Bilal Gören ise mağazaya tüm Denizli’nin sahip çıkması gerektiğinin altını çizerek, “Herkesin Denizlispor markasına sahip çıkması gerekiyor.Mağazamız kulübümüzün bütçesine ciddi katkılar sağlayabilir. Amacımız kalıcı bir gelir elde etmek. Bu ilk adımdı. Başlangıç olarak kabul etmeliyiz. Taraftarlarımızın destek olacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Başkan Danışmanı Mehmet Ekizler ise sezon öncesi açmayı planladıklarını hatırlatarak, “Biraz geciktik ama bu işler zaman alıyor. Tüm taraftarlarımızı Denizlispor’a sahip çıkmaya davet ediyorum” diye konuştu. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu mağazadan ilk alışverişi yaparak forma ve atkı satın aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..