REKLAMI GEÇ

Denizlispor tahkime gidiyor

Denizlispor tahkime gidiyor

Denizlispor yönetimi puan silme konusunda Tahkim Kurulu’na itirazda bulunacak. Başkan Urkay, “Adil uygulama” istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Eylül 2016 Çarşamba, 11:09

Mali yükümlülüklerini yerine getirmediği için bu sezon 3 puan silme cezası ile karşı karşıya kalan Denizlispor’da isyan büyük. Başkan Süleyman Urkay uygulamanın adil olmadığı yönünde düşünceye sahip olduklarını belirterek Denizlispor Kulübü’nün Tahkim Kurulu’na itirazda bulunacağını açıkladı.

Bir süredir kulübün hukukçuları ile çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Urkay, “Türkiye’de  bir tek puan silme cezası alan 5 kulübün mü borcu varmış… Birileri bana borcu olmayan bir kulüp göstersin” dedi.

AHLAKİ OLMAYAN YÖNTEMLER VAR…

Kulüp lisans başvurularında bazı yetersizlikleri yanlış beyan ya da farklı başka yöntemlerle evrak üzerinde ortadan kaldıran kulüpler olduğunu iddia eden Başkan Urkay, “Ahlaki olmayan kaçamak yöntemler var. Biz bu yönde tercihte bulunmadık, bulunmayacağız. Durumumuz ne ise onu bildirdik. Fakat bazıları bu yöntemleri kullandı ve bizi şaşırtan ise mesafe almaları oldu. Birileri doğru olmayan yöntemlerle puan silme cezası almaktan kurtuldu” dedi.

KENDİMİZ İÇİN TALEBİMİZ YOK
Tahkim kuruluna başvurularında kendi durumlarından çok ‘adil olunması’ üzerinde duracaklarını söyleyen Başkan Urkay, “Biz mali yükümlülüklerimizi yerine getiremediğimiz için ceza aldık. Ama aynı cezayı başka kulüplerin de alması gerekirdi. 31 Ağustos tarihine kadar transfer yasağını kaldıramamış kulübün 20 Eylül’e kadar maddi kaynak temin edip de borçlarını ödediğine beni kimse inandıramaz. Uygulama adil yapılsın diye itiraz ediyoruz . Ya biz 5 kulübe de puan silme cezası verilmesin ya da hak eden diğer kulüplere de uygulansın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..