REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR TARAFTARI FARKINI ORTAYA KOYDU

DENİZLİSPOR TARAFTARI FARKINI ORTAYA KOYDU

Denizlispor, kritik maçta Manisaspor karşısında iki puan bıraktı ama taraftarının gönlünü fethetmesini bildi. Yeşil siyahlılar kazandığı maçlar dahil sezonun en iyi futbolunu oynadı. Taraftarlar ise bu futbola tribünlerde açtıkları renkli pankartlarla destek verdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Mart 2018 Pazar, 13:34

Denizlispor kendi evindeki kritik maçta Manisaspor’a iki puan bıraktı. Horozlar 2-1 önde götürdüğü maçı son dakika golü ile berabere bitirdi. Yeşil siyahlı taraftarlar maç sonunda alınan skora öfkelense de ortaya konan futboldan memnun oldu. Sezonun en iyi maçlarından birini çıkaran Denizlispor gollerden hariç 7-8 net gol pozisyonu oluşturduysa da bunları sayıya çeviremedi.

Cumartesi gün ortasında oynanan karşılaşmaya taraftarlardanda yoğun ilgi geldi. Horozigolar zor gününde takımlarını yalnız bırakmadı. Ligde yükselişe geçen Horozlar aldığı skorla bir kez daha taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmış olsa da tribünlerde açılan pankartlarla sahaya verilen mesajlar Denizli Atatürk Stadı’nı uzun bir aranın ardından renklendirmeyi başardı.  Maç için çeşitli ilçelerde de taraftar organizasyonları yapıldı.

Takıma 90 dakika destek veren ve hiç susmayan yeşil siyahlı taraftarlar, pankart yasağının kalkması ile ortamı bayramyerine çevirdi. Özellikle takım sahaya çıktığı anda atılan konfetiler renkli bir manzara oluşturdu.

Varlığı ile Denizli Atatürk Stadı’na yeniden hava katan Denizlispor Taraftarlar Platformu ve yakın tribünlerde bulunan diğer taraftar grupları pankartlarında takıma önemli mesajlar verdi. Kapalı tribündeki Denizlispor bayraklarıyla birlikte yer alan pankartlarda; “Biz de bilirdik İstanbul takımı tutmayı, kendimize yakıştıramadık doğduğumuz şehri satmayı”, “Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, işte öyle bir şey”, Futbolda başarı kağıt üzerindeki isimlerle değil çimin üzerindeki yüreklerle kazanılır. Yüreğinizi koyun”, “Bizimkisi memleket meselesi”, “Karanlık aydınlığa kavuşur elbet, siz o gün bayramı kutlamayı görün” ifadeleri yer aldı.

Maraton tribünündeki taraftarlar da hazırladıkları renkli pankartlarla takıma destek oldu. Yeşil Cephe Grubu her zaman olduğu gibi Atatürk resimleri ile süslediği tribünlerde “Denizli evimiz, horoz babanız”, “Fatih Sultan Tekke” gibi ifadelerin yanı sıra Afrin’de harekatta olan Mehmetçiğe destek içerili mesajlar verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..