REKLAMI GEÇ

Denizlispor topbaşı yaptı

Denizlispor topbaşı yaptı

Manisaspor maçından sonra verilen bir günlük izin sona erdi, takım tesislerde toplandı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Kasım 2014 Salı, 16:32

Milli maç nedeniyle lige verilen arada Manisaspor ile hazırlık maçı yapan Denizlispor’da Teknik Direktör Özcan Bizati’nin verdiği bir günlük izin sona erdi.
Yeşil siyahlılar Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Hafta sonunda PTT 1. Lig’in güçlü ekiplerinden Antalyaspor’a konuk olacak yeşil siyahlılar günü tek idmanla geçirdi. Yaklaşık 3 saat süren çalışmalarda takım önce 5’e2 çalıştı. Daha sonra yarı sahada iki takım halinde topla çalışma yapan takım antrenmanın son bölümünde çift kale maç yaptı.
Yeşil siyahlılarda sağ ayağında darbe sonucu ödem bulunan Emrah Bozkurt fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptıktan sonra takımla çalışmalara katıldı.
Teknik Direktör Özcan Bizati hafta sonunda Manisaspor’a karşı oynattığı A2 takım oyuncuları Himmet, Muhammet, Onur Deniz ve Alperen’i de çalışmalara dahil etti.

Antrenman sonrasında Burak Karaduman, Veli, Şevki ve Fatih Soyatik bir süre ceza sahası dışından şut çalışması yaptı. Çalışma sırasında kaleyi genç kaleci Ogün korudu. Bizati bizzat takip ettiği şut çalışmasında oyuncularını ve kaleci Ogün’ü sık sık uyardı. Antrenmanın sonunda yeşil siyahlı genç yetenek Şevki korner çalışması yaptı. Bu sırada bazı oyuncuların antrenmanı bırakmadığı düz koşu yaptıkları görüldü.
Moral ve motivasyonu üst seviyede olan yeşil siyahlılar Antalyaspor maçına hazır görüntü verdi. Sakatlığı süren Andonov’un oynayamayacağı karşılaşmada, sağ ayağında ödem oluşan Emrah Bozkurt’un durumu da yarın yapılacak kontrollerden sonra ortaya çıkacak. Teknik Direktör Özcan Bizati Antalya deplasmanından puan yada puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..