REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR YABANCI FUTBOLCULARI İLE SORUNLARI ÇÖZECEK

DENİZLİSPOR YABANCI FUTBOLCULARI İLE SORUNLARI ÇÖZECEK

Denizlispor’da yabancı futbolcularla yaşanan sıkıntılar yeni sezon öncesi tamamen çözülecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Haziran 2017 Cuma, 11:18

Denizlispor, ödemeleri yapılmadığı için transfer yasağı, puan silme ve tazminat gibi yaptırımlarla karşı karşıya kalma riski bulunan sorunlu 4 yabancısı ile de masaya oturmaya hazırlanıyor.

Geçen sezonun ortasında düzenli ödeme alamadığı için takımı terk ederek Manisaspor ile anlaşan kanat oyuncusu Perovic ileön görüşme yapıldı.

Denizlispor 2. Başkanı Taner Atilla bu futbolcu ile alacaklarını görüşmek üzere Belgrad’a gitmeye hazırlanıyor.

Atilla ayrıca alacakları ödenmeyen Bayram Fetai ile de görüşmek için Danimarka’ya geçecek.

Yeşil siyahlı kulüp anlaşma yoluna gitmek istediği Anmar ve Leozinho için de girişimlerde bulundu. Fakat her iki futbolcunun temsilcilerinden şimdilik yanıt gelmedi.

Asbaşkan Taner Atilla sorunlu dört futbolcu ile görüşerek bir miktar ödeme yaptıktan sonra kalan alacaklarını taksitlendirme yoluna gitmeyi planlıyor.

Yeşil siyahlılar daha önce bazı yabancı futbolcuları için de aynı yolu uygulamıştı. Syyla’nın borcu aynı yöntemle ödenmişti. Yeşil siyahlılar eski golcüsü Genkov’da da aynı yöntemi izledi ve iki taksidi kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Deniz Sezer   -  Bağlantı 16 Haziran 2017, 13:08

Yabancı Sevdasında Vaz Geçin.
Neden’se Hep Yabancılar Yüzünden Sıkıntıya Giriyorsunuz Yinede Onlara Tapıyorsunuz Paralarını Ödemiyorsunuz Sonrada Peşlerinden Koşuyorsunuz Bunu Öbür Yönetim Yaptı Demeyin Aynısını Sizde Yapacaksınız Yasak var