REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR YÖNETİMİ ANKARA’DA BOŞ DURMADI

DENİZLİSPOR YÖNETİMİ ANKARA’DA BOŞ DURMADI

Ankaragücü maçı için başkente çıkarma yapan yeşil siyahlı yönetim bir dizi temaslarda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Kasım 2017 Cuma, 16:49

TFF 1. Lig’de Ankaragücü deplasmanına konuk olan yeşil siyahlıları yönetim kurulu yalnız bırakmadı. Başkan Mustafa Üstek önderliğinde başkente çıkarma yapan yönetim bir dizi temasta bulundu.

Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ve Ekenomi Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanı Mustafa Koca’yı ziyaret eden yeşil siyahlı kurmaylar daha sonra Bordo İnşaat adlı firmanın sahibi müteahhit İsmail Kartal ile bir araya geldi.  Yapılan görüşmede işadamı Denizlispor’a 25 bin lira bağışta bulundu.

Başkan Mustafa Üstek gerek kent içinde gerekse dışında yaşayan Denizlililerin kendilerine destek verdiklerinin altını çizerek, “Denizlispor için herkes bir adım atıyor. Bu bizleri mutlu ettiği kadar camianın bütünleşmesini de sağlıyor. Denizlispor camiasının birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu her fırsatta söylüyoruz. Bu birlik ve beraberliğin içinde tüm Denizlili hemşerilerimiz ve elbette Denizli’de yaşayan, bu kente yatırım yapan işadamlarımız da var. Tesis edilen güven ortamında, şeffaf yönetim anlayışımızla bu desteklerin süreceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

BC20   -  Bağlantı 27 Kasım 2017, 07:57

eren20 sana aynen katiliyorum gercekten merak ediyoruz Denizli ye neden stad yapilmadini !?

eren20   -  Bağlantı 20 Kasım 2017, 09:18

küçük büyük tüm illere yeni stad yapılırken Denizlispor hala harabe stadta maç oynuyor.adalet bunun neresinde.