REKLAMI GEÇ

Denizlispor yönetimi primleri ödeyemedi

Denizlispor yönetimi primleri ödeyemedi

Yeşil siyahlılarda 300 bin lira olan Boluspor maçı primini yönetim ödeyemedi. Denizlispor’a destek sözü veren eski başkan ve yöneticiler şimdiye kadar maddi konuda bir adım atmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Mayıs 2016 Perşembe, 17:32

PTT 1. Lig’de 1461 Trabzon ile ölüm-kalım maçına çıkacak olan Denizlispor’da prim problemi yaşanıyor. Geçen hafta Denizli’de Boluspor’u 3-1 yenen yeşil siyahlı futbolcular prim beklerken, yaklaşık 300 bin lira olan primleri yeşil siyahlı yönetim kendi arasında toplayamayarak ödeyemedi.

Kritik süreçte akıllara yeşil siyahlı kulübün kurtuluşu için toplanan eski başkan ve yöneticiler geldi.

Geçtiğimiz hafta eski başkanlar Ali İpek, Zafer Katrancı, Selami Urhan ve Hasan Kıbrıslıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda eski yönetici bir araya gelerek  “Maddi manevi üzerimize düşeni yapmaya hazırız” mesajı vermişti.

Yeşil siyahlı yönetimin sezon sonuna kadar 1 milyon lira gerektiğini açıklamasından sonra eski başkan ve yöneticilerden de ses çıkmadı.

Riskli 1461 Trabzon maçı öncesinde futbolculara yapılacak prim dopinginin sahaya olumlu yansıyacağı belirtilirken camianın önde gelen isimleri, “Koşullar ne olursa olsun 1461 Trabzon maçı çok kritik bir maç. Bu maç öncesinde takıma doping etkisi yapacak pirimlerin ödenmesi şart. Yöneticiler, destek sözü veren eski başkanlar her kim bir kaynak temin ederse etsin bu pirim ödenmeli. Denizlispor’un olası bir kötü sonuçla ligden düşmesinden bir tek yönetim kurulu sorumlu olmaz. Bu kulübe sahip çıkmayan herkes bu işten sorumlu olur. Denizlispor’u ve Denizli’yi ligden düşürmeyelim” dediler.

Yeşil siyahlı yönetimin futbolcu ve teknik ekibe yarına kadar primlerin ödeneceğine dair söz verdikleri öğrenildi.

Diğer yandan 1461 Trabzon maçının galibiyet pirimi ise 15’er bin lira olarak belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

eren20   -  Bağlantı 10 Mayıs 2016, 09:55

Şu parayı, şu resimde yer alanlar ödeyemiyorsa çıkıpta reklamlerini bari yapmasınlar.Onlar için şu para çerez parası.Takımın şu hale gelmesinin sebebi de şu zatlar.