REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKANLARA ZİYARET

DENİZLİSPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKANLARA ZİYARET

Denizlispor yönetimi Pamukkale ve Merkezefendi belediye başkanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Nisan 2014 Salı, 12:48

Denizlispor’da belediye başkanlarına ziyaretler Hüseyin Gürlesin ile sürdü. Başkan Mehmet Özsoy ve teknik ekip, Pamukkale İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek başarı diledi. Başkan Mehmet Özsoy, Denizli’deki belediye başkanlarının Denizlispor etrafında birleşmesi gerektiğini söyledi.

Üzerlerine düşen her türlü görevi ve desteği Tekden Denizlispor’a vereceğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Şehrimizin medarı iftarı olan takımımızı her zaman destek olmaya şahsım ve belediyemle hazırım. Maçları yakından takip ettim. Önümüzdeki sezon şampiyonluk ipini göğüsleyecek bir takım oluşturulacağından kuşkum yok. Bu sezon bana göre başarılı geçti. Sayın Başkan Mehmet Özsoy ve yönetimini kutluyorum” dedi.

Bu ziyaretin ardından Denizlispor heyeti bu kez Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ziyaret etti.

Belediye ziyaretlerini sürdüren Tekden Denizlispor, Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkanlarının ziyaretini de gerçekleştirdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Muhammet Subaşıoğlu, gelecek sezon Tekden Denizlispor’ u süper lige çıkacak takımlar arasında görmek istediğini ve bunun için ellerinden gelen her türlü yardımı ve desteği yapacaklarını dile getirdi. Subaşıoğlu,”Denizlispor bizim markamız. Bu markayı en yüksek yerlere çıkarmakta bizim görevimiz. Yeni sezonda elimizden gelen her türlü desteği Sayın Başkan Mehmet Özsoy ve yönetimine vermeye hazırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..