REKLAMI GEÇ

YEŞİL SİYAHLI YÖNETİMDEN SAMSUN VALİSİ KAYMAK’A ÇAĞRI

YEŞİL SİYAHLI YÖNETİMDEN SAMSUN VALİSİ KAYMAK’A ÇAĞRI

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, pazar günkü maç öncesi Samsun valisinin tarafsız olması ve güvenliğe öncelik vermesini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Nisan 2018 Cuma, 11:14

Dün akşam Türkiye Kupası mücadelesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında çıkan saha olayları nedeniyle maçın tatil edilmesi Denizlispor yönetimini de harekete geçirdi. Hayati önem taşıyan Samsunspor – Denizlispor maçında takımın ve taraftarların güvenliği konusunda endişe duyan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla açıklamalarda bulundu.

Atilla; “Samsunspor’un kayyum sürecinde etkin olarak görev yapan ve atamalar yapan Samsun Valisi Osman Kaymak’ın pazar günü oynayacağımız karşılaşma öncesi ve sonrası alınacak emniyet tedbirlerinde duygusallıktan uzak, tarafsız ve önceliği güvenliğe veren bir faaliyet içinde olacağından şüphe duymuyoruz. Kendilerine ve Samsun iline yakışır şekilde takımımızı ağırlayacaklarına canı gönülden inanıyoruz” dedi.

Kritik maç öncesi her iki kulübün taraftarlarına sakin olmaları için çağrıda bulunan Atilla, “Taraftarlarımızın kalabalık bir şekilde deplasmanda bizleri desteklemeye geleceklerini biliyoruz. Bu kritik maçta saha içi ve saha dışında tansiyonların yükseldiği zamanlar olabilir. Bu zamanlarda her iki kulüp taraftarının sakin bir şekilde takımlarını desteklemelerini diliyoruz. Sporda şiddete yer yoktur. Kardeşlik içinde geçen bir maç olmasını istiyoruz. Emniyet güçlerimizin gerekli tedbirleri alacağını biliyoruz ancak İçişleri Bakanlığımızın güvenlik tedbirlerinde rol alması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..