REKLAMI GEÇ

Denizlispor’a genç yönetim mi geliyor?

Denizlispor’a genç yönetim mi geliyor?

Denizlispor’da olağanüstü kongre kararı alınmadı ama kulislerde yeni bir yönetimin göreve talip olduğu konuşuluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Mayıs 2016 Pazartesi, 12:04

Sezonun son haftasında rakiplerinin yaşadığı puan kaybı ile ligde kalan Denizlispor’da Başkan Mustafa Şavluk ve ekibi olağanüstü kongre kararı almamış olmasına rağmen kulislerde yeni yönetimin göreve getirileceği konuşuluyor.

Yeşil siyahlı camiada Başkan Şavluk’a yönelik taraftarların tepkisi nedeniyle kongre kararı alınacağı yeşil siyahlılarda kongre takviminin en geç on gün içinde açıklanacağı görüşü hakim.

İŞTE O İSİMLER
Şavluk’un görevi bırakması durumunda bir kısmı yeşil siyahlı yönetimlerde daha önce görev almış özellikle gençlerden kurulu bir işadamı grubunun yeşil siyahlı kulübe yönetmeye talip olduğu öne sürülüyor. İddiaya göre Yavuz Başer, Yavuz Cinkaya, Serkan Başbuğ, Uğur Bağbaşlıoğlu, Ali Sulayıcı ve Mehmet Özgür Subaşı gibi isimlerin ortak bir yönetim kurulu aday listesi oluşturdukları belirtiliyor. Bu isimler arasında işadamı Mustafa Üstek’in de yer aldığı belirtiliyor. Yeni oluşumda tüm yönetim kurulu üyelerinin yeşil siyahlı kulübün acil kaynak ihtiyacını temin etmek için ilk etapta 250’şer bin lira vermeyi planladıkları kaydediliyor.

BAKAN ZEYBEKCİ DE DESTEKLİYOR MU?
Yeşil siyahlı camiada ortaya atılan bir diğer iddia ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yeni oluşam sıcak baktığı ve destek verdiği yönünde. Kısa süre önce yeni bir yönetim oluşturulması için ekibine talimat verdiği öne sürülen Bakan Zeybekci’nin şimdilik 12 işadamını yönetime girme konusunda ikna ettiği belirtiliyor.

YASİN ÖZPEK DE ADAY
Diğer yandan Denizlispor’da olası bir kongrede işadamı Yasin Özpek’in de adaylığı gündemde. Denizlispor’da üç dönem görev alan asbaşkanlığın yanı sıra başkanlığa da vekalet eden genç işadamının da yeni bir yönetim oluşturmak için girişimlerde bulunduğu belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..