REKLAMI GEÇ

Denizlispor’a icra şoku

Denizlispor’a icra şoku

Göreve geldiği günden bu yana borç ödeyen Başkan Mustafa Üstek ve yönetimi dün icra şoku ile karşılaştı. Varlıkları dahi unutulan borçlar için 7 yıl sonra alacaklılar kapıya dayandı. Başkan Yardımcısı Mehmet Uz isyan etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Mart 2018 Salı, 11:34

Denizlispor’da geçen sezonun sonunda yönetime getirilen Başkan Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri yeşil siyahlı kulübün borçlarını bitirmek üzere büyük bir çaba harcıyordu. Özellikle yabancı futbolcular başta olmak üzere kulüp lisansı alınmasını engelleyen ve transfer yasağı ya da puan silme yaptırımı bulunan tüm alacaklılarla tek tek görüşen yeşil siyahlı kurmaylar nihayet borçları bir düzen içine almış ödemeleri gerçekleştiriyordu. Kulübün borçları hızla erirken tüm yönetim başta Başkan Üstek olmak üzere kendi cebinden kulübe katkı koyarak bu borçları tek tek kapatıyordu. Uzun süredir borç konuşulmayan Denizlispor’un kapısı yine icracılar tarafından çalındı. Yeşil siyahlıların ligde kalma mücadelesi verdiği haftalarda icra evrakları kulübe ulaştı. Yeşil siyahı kulübün kayıtlarında bile görülmeyen alacaklar için yasal işlem başlatıldığı görüldü.

11 ALACAKLI İHTAR ÇEKTİ
Yeşil siyahlı kulüpten alacağı olduğunu öne süren Denizli’deki 11 firma kulübe ihtar çekerek ödemelerin yapılmasını istedi. Toplam 600 bin lirayı bulan bu ödemeler karşısında yeşil siyahlı yönetim şoke oldu. Evrakların incelendiğinde alacakların 2011 yılından kaldığı görüldü.

UZ: BU KADARI AYIP
Bu durum Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz’u çileden çıkardı. Denizlispor’un ligde kritik bir dönemden geçtiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Uz: “Ligdeki durumumuz kritik. Tüm şehir enerjisini ligde kalmaya yoğunlaştırırken bazıları para peşine düştü. Denizlispor bu muameleyi hak etmiyor. Üstelik karşımıza böyle gelen firmaların Denizli firmaları olması da düşündürücü. Alacakların 2011 yılından kaldığını öğrendik. 7 yıldır neredesiniz? Bizim suçumuz bu kadar yükün altına girip para ödemek mi? Bu kadar sıkıntıların üzerine bu yapılan ayıp olmuyor mu? Kulübün geleceğini kurtarmaya yönelik çalışırken bu tür muameleler tüm yönetimin motivasyonunu, moralini bozuyor. Camiamız bu muameleyi hak etmiyor. Geldiğimizden beri borç ödüyoruz. Bizim suçumuz verdiğimiz sözleri tutmak, ödeme yapmak mı…” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

eren20   -  Bağlantı 13 Mart 2018, 13:43

Büyük ihtimal o firmaların Denizli ile bir alakası olmasa gerek.7 yıl bu arkadaşlar niye beklemiş.Firma sahiplerine sormak lazım.Bir taşta siz koyun bre.

Vezat   -  Bağlantı 13 Mart 2018, 13:11

Takım ligde kalmak için birileri geçmiş yıllardan kalma alacakların peşine düşmesi çok yanlış bir davranış