REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da başkan kim olacak?

Denizlispor’da başkan kim olacak?

Denizlispor olağanüstü kongresi yarın yapılacak. Süleyman Urkay ve Mustafa Şavluk aday gösteriliyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Temmuz 2015 Perşembe, 13:02

Denizlispor’da Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun yeni dönemde görev almayacağını açıklamasının ardından yapılan olağan genel kurulda aday çıkmaması üzerine eski yönetim geçici bir süre için yeniden göreve devam kararı almıştı. Eski yönetimin olağanüstü kongre kararı almasından sonra büyük gün geldi çattı.

Yeşil siyahlı delegeler Cuma günü 11:00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yeni başkan ve yönetimini belirleyecek.

KİMLER ADAY OLACAK?
Denizlispor’da en çok merak edilen konu genel kurul günü kimlerin aday olacağı. Son dönemde başkan ve yönetim bulmakta zorlanan yeşil siyahlı kulüpte eski başkan Süleyman Urkay adaylığını uzun zaman önce açıklamıştı. Kendi gelirleri ile ayakta kalabilen bir kulüp sözü veren Urkay’ın dışında son dönemde adı sıklıkla telaffuz edilen Mustafa Şavluk’un da adaylar arasında olacağı kaydediliyor.

AKİL HER İKİ ADAYA DA SICAK BAKMIYOR
Denizlispor’da Akil Heyet Başkanı Abdülkadir Uslu ise her iki adaya da sıcak bakmıyor. Uzun süre Hasan Kıbrıslıoğlu’nu ikna etmek için çabalayan Uslu’nun yeni dönemde görevi kime vereceği merakla bekleniyor. Son dakikaya kadar girişimlerini sürdüreceği gözlenen Uslu’nun Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de onayını alarak bugün bazı isimler üzerinde duracağı kaydedildi.

KIBRISLIOĞLU YÖNETİMDEN BİR İSİM İSTİYOR
Görev almamakta kararlı olan Hasan Kıbrıslıoğlu ise kendi yönetimi içinden bir kişinin başkan yapılmasının en doğru seçenek olduğu görüşünde. Kıbrıslıoğlu mali disiplini sağlama çalışmalarının devam etmesi gerektiğini, takımın ve teknik heyetin korunarak yeni sezonda sıkıntı yaşanmaması gerektiğini yakın çevresine anlattığı ve mevcut yönetimden bir ismin öne çıkarılmasının en doğru seçenek olduğunu söylediği kaydedildi.

AKİL HEYET GENİŞLEYEBİLİR
Yeni dönemde Akil Heyet’in daha da genişleyebileceği kaydediliyor. Akil heyet içine; kulübün eski başkanlarının yanı sıra Denizli’nin spora gönül vermiş önde gelen işadamlarının da davet edileceği kaydediliyor. Akil Heyet’in bundan sonraki süreçte kulüp içindeki işleyişe daha fazla müdahil olacağı ve yol göstereceği kaydediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Halit Gürel   -  Bağlantı 2 Temmuz 2015, 15:34

Urkay gelecek, dertler bitecek..
Gelsin artık şu Urkay da, kulüp rahatça batsın gümlesin.. Denizlispor yok olsun, dertler bitsin. Urkay bey de cebini doldursun.

uğur erişkin   -  Bağlantı 2 Temmuz 2015, 14:55

akil heyet başkanı Sayın Uslu’nun her iki adaya sıcak bakmadığına dair bir röpörtajınız var mı ki acaba da sıcak bakmadığını söylüyorsunuz başka haber sitelerinde gayet sıcak baktığını yazıyordu ama hangisi doğru acaba