REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’DA KONGRE GÜNÜ

DENİZLİSPOR’DA KONGRE GÜNÜ

Denizlispor’da bugün olağanüstü kongre günü ama ilk oturumda çoğunluğun sağlanması beklenmiyor. Başkan Mustafa Üstek’e görevde kalması için büyük baskı var. Yeni isimler gündemde.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Eylül 2018 Perşembe, 10:45

Denizlispor’da son dönemde yaşanan mali krizler kongre kapılarının yeniden açılmasına neden oldu. Başkan Mustafa Üstek sağlık sorunları nedeniyle olağanüstü genel kurul kararı alırken, bu kararın gerekçeleri arasında yönetimin yalnız bırakılması ve şehir olarak kulübe destek verilmemesi de yer aldı. Mevcut yönetim içinde bazı yöneticilerin kulübe katkı koymaması, bazıları ile oluşan fikir ayrılıkları da kongre kararının alınmasında etken oldu.

KONGRE YAPILMAYABİLİR
Yeşil siyahlı kulüpte kongrenin bugün yapılması beklenmiyor. İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamayacağı görüşü hakim. Şu ana kadar resmi adaylık açıklaması yapan hiçbir adayın olmayışı kongrenin yapılmayacağı görüşünü hakim kıldı. Olağanüstü kongrenin 28 Eylül’deki ikinci toplantıda gerçekleşmesi ve yeni yönetimin o zaman göreve getirilmesi bekleniyor.

BAŞKAN ÜSTEK’E KAL BASKISI
Özellikle geçen sezon Denizlispor’un kronikleşen borçlarına çözüm getiren Başkan Mustafa Üstek’in görevde kalması için büyük baskı altında olduğu kaydediliyor. Kentin büyüklerinin Üstek’ten göreve devam etmesini istedikleri, ihtiyaç duyulan destek için harekete geçildiğini söyledikleri iddia edildi. Diğer yandan Denizli Valisi Hasan Karahan kentteki iş dünyasına çağrıda bulunarak yeşil siyahlı kulübe destek olmalarını istedi. Bu aşamada Başkan Mustafa Üstek’ten yönetimini yenileyerek göreve devam etmesi isteniyor. Yeşil siyahlı camianın önemli bir bölümü de Başkan Üstek’ten yola devam etmesini istiyor. Üstek aynı zamanda kendi yönetimi tarafından da bu konuda baskı görüyor. Başkan Üstek’in devam kararı alması durumunda bazı yöneticiler ile yollarını ayıracağı belirtiliyor.

ESKİ YÖNETİCİLER GERİ DÖNECEK Mİ?
Üstek’in ilk başkanlık döneminde yanında olan ve kulübe büyük katkılar koyan Ahmet Selvi, Ali Fırat ve Muhammet Kaya gibi isimlerin de yeniden yönetime girmesini isteyenler olduğu gözleniyor. Yeşil siyahlı kulislerde bu üçlünün taraftar ve yönetim arasındaki ilişkileri daha iyi bir noktaya getirebileceği, takımın sorunlarının giderilmesinde ve profesyonel şubenin doğru şekilde çalışmasında etkili olacağı kaydediliyor.

YÖNETİM KENDİ İÇİNDEN BAŞKAN ÇIKARABİLİR
Başkan Mustafa Üstek’in formüllerinden birinin de yönetimin kendi içinden bir başkan çıkarması olduğu kaydediliyor. Yine bu yönetime destek olmayı planlayan Başkan Mustafa Üstek’in Taner Atilla veya Mehmet Uz’un başkanlığına sıcak baktığı kaydediliyor. Başkan Üstek farklı bir oluşum olması durumunda yönetimde yer almasa bile oğlunun listeye girmesini sağlayarak destek verme sözü de veriyor.

YASİN ÖZPEK’TEN LİSTE ÇALIŞMALARI
Diğer yandan Denizlispor eski asbaşkanlarından Yasin Özpek de yeni dönemde Denizlispor başkanlığını düşünen isimlerden biri. Son günlerde liste çalışması yaptığı öğrenilen Özpek’in iş dünyasından önemli isimler ile bir araya geldiği, adaylık konusunu gündeme getirdiği belirtiliyor. Kulübün mali yapısına ilişkin bilgi alan Özpek’in koşulları uygun görmesi durumunda liste oluşturacağı iddialar arasında. Yeşil siyahlı kulislerde eski Başkan Süleyman Urkay’ın yanı sıra eski asbaşkanlar Ali Sulayıcı, Serkan Başbuğ ve Uğur Bağbaşlıoğlu’nun isimleri geçiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..