REKLAMI GEÇ

Ali Çetin tek liste ile yeniden başkan

Ali Çetin tek liste ile yeniden başkan

Denizlispor olağanüstü genel kurulunda Başkan Ali Çetin 15 kişiye düşürdüğü yönetimine yeni isimler dahil etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Aralık 2018 Perşembe, 18:41

Denizlispor olağanüstü genel kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. 491 delegenin 328’inin hazır bulunduğu salonda önce divan oluşturuldu. Kızılay Başkanı Erdal Otçu ve Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran divanda görev aldı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin yaptığı açılış konuşmasında Denizlispor’un bu yılki hedefini şampiyonluk olarak gösterdi. Çetin, “O sene bu sene. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımız da inanıyorlar. Zaten pazar günkü maç için tüm biletlerin tükenmesinden de belli” dedi.

Geçmiş yönetimlere de teşekkür eden Başkan Çetin; “Şeffaf bir yönetim anlayışına sahibiz. Yeni dönem de de şeffaf olacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu.

İŞTE ALİ ÇETİN’İN LİSTESİ
Ağırlıkla eski yöneticilerin yer aldığı yönetim listesinde yeni isimlere de yer verildi. Bir önerge ile 15’e düşürülen yönetim kurulunda Başkan Ali Çetin’in yanı sıra, Taner Atilla, Engin Şahin, Ali Fırat, Nevzat Yakı, Hasan Önder, Mahmut Akarsu, Uğur Coşkun, Fikret Onur, Muhammed Üstek, Yasin Özpek, Salih Özcan, Kaan Şanlıkan, Can Cesur ve İsmail Bay yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..