REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da tek hedef galibiyet

Denizlispor’da tek hedef galibiyet

Denizlispor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör İpekoğlu, kazanıp kötü gidişe dur diyeceklerini söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 29 Ocak 2015 Perşembe, 10:34

PTT 1. Lig’de alt sıralardan kurtulma hesabı yapan Denizlispor, zirve takipçisi Adana Demirspor’u ağırlayacak. Ligdeki son beş maçında üç yenilgi alan yeşil siyahlılar evindeki karşılaşmayı kazanıp süratle alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.
Çalışmalarını Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdüren yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Engin İpekoğlu takıma güveniyor.

İpekoğlu, Samsunspor maçının ikinci bölümünde ortaya koydukları futbolun kendisini memnun ettiğini belirterek, “Bu futbolu daha da geliştirmek istiyoruz. Bol bol pozisyon üreten rakibe fırsat vermeyen, galibiyeti kovalayan bir takım olmalıyız” dedi.

Rakibin ara transfer döneminde takviyelerle daha da güçlendiğine dikkati çeken İpekoğlu, “Adana Demirspor ligin güçlü ekiplerinden biri. Koşullar ne olursa olsun biz kendi evimizdeki maçları kazanmak zorundayız. Kazanamazsak sıkıntı yaşarız” dedi.

Yeşil siyahlılarda sakatlığı süren Cem ve Andanov fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü. Andanov’un 10 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı kaydedildi. Sakat olan Mustafa Keçeli ise düz koşu yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..