REKLAMI GEÇ

Denizlispor’dan ayrılan şampiyonluk yaşadı

Denizlispor’dan ayrılan şampiyonluk yaşadı

1. Lig’e düştüğünden bu yana takımın hocasını defalarca değiştiren Denizlispor bir türlü istediği başarayı yakalayamadı ama ayrılan hocalar şampiyonluk gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Mayıs 2018 Salı, 11:31

Spor Toto 1. Ligi’nde 2010-2011 sezonundan bu yana mücadele eden Denizlispor, her sezon hoca değiştirmesine rağmen başarı elde edemedi. Buna karşın Denizlispor’dan ayrılan teknik adamlar şampiyonluk gördü.

İŞTE ŞAMPİYON HOCALAR
Denizlispor’un ilk elinden kaçırdığı teknik adam Hamza Hamzaoğlu oldu. 2010-11 sezonunda takımın başına geçen Hamzaoğlu, devre arasında görevi bırakırken Denizlispor ligin lideriydi. Bir sonraki sezon Akhisarspor’un başına geçen Hamzaoğlu 2011-12 sezonunda şampiyonluk yaşadı ve takımını Süperlig’e çıkardı. Hamzaoğlu daha sonra Galatasaray ile üç kupa kaldırdı.

Yeşil siyahlı takım 2011-2012 sezonunda takımın başına getirdiği Osman Özköylü ile de benzer bir senaryo yaşadı. Denizlispor’un başında iyi işler yapan Özköylü bir sonraki sezon Kayseri Erciyesspor’u şampiyon yaparak süperlige çıkardı.

Yeşil siyahlı takım Özköylü’nün ardından bu kez Engin İpekoğlu’na görev verdi. Yönetimle çok ciddi sorunlar yaşayarak Denizli’den ayrılan İpekoğlu, Denizlispor macerasının ardından Adanaspor’un başıra geçti ve takımı şampiyon yaparak süper lige çıkardı.

Denizlispor’un başına 2014-15 sezonunun son bölümünde getirilen ve takımı ligde tutmayı başaran Teknik Direktör Mehmet Altıparmak da yeşil siyahlı takımdan ayrıldıktan sonra başarılı işler yapan hocalardan biri olarak dikkat çekiyor. Altıparmak, 2015-16 sezonunda sadece 10 hafta görev yaptıktan sonra yeşil siyahlılardan ayrıldı.

Altıparmak  bu sezon 13’ncü sırada aldığı BB Erzurunmspor’a önce play-off oynattı ardından da şampiyon yaparak süperlige çıkardı.

SÜREKLİ HOCA DEĞİŞTİRİYOR
Spor Toto 1. Lige düştüğü 2010-2011 sezonundan bu yana her yıl düşmeme mücadelesi veren Denizlispor, her sezonda birkaç hoca değiştirerek garip bir rekora gitti. Yeşil siyahlılar Hamza Hamzaoğlu ile başladıkları 1. Lig serüvenlerinde geride kalan  8 sezonda Kenan Atik, Serhat Güller, Güvenç Kurtar, Osman Özköylü, Engin İpekoğlu, Selahattin Dervent, Özcan Bizati, Serdar Dayat, Yusuf Şimşek, Engin İpekoğlu, Mehmet Altıparmak, Koray Palaz, Ali Tandoğan, Reha Erginer ve son olarak Fatih Tekke ile çalıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..