REKLAMI GEÇ

Deplasman masraflarını yönetim üstlendi

Deplasman masraflarını yönetim üstlendi

Yeşil siyahlı yönetici Halil Aracı, takımın Orduspor deplasmanındaki tüm masraflarını üstlendi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Aralık 2014 Çarşamba, 15:15

Denizlispor deplasman masraflarına formül buldu. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetimi bundan sonra yeşil siyahlı kulübün tüm masraflarını kendi cebinden ödeyecek. Yöneticiler ödedikleri paraları alacak hanelerine yazmayacak ve kulübe hibe edecek.
Bu karar önceki günkü yönetim kurulu toplantısından çıktı. İlk deplasman olan Orduspor maçının giderlerini de Yönetim Kurulu Üyesi Halil Aracı’nın karşılaması kararlaştırıldı. Yeşil siyahlı yönetim sezonun kalan bölümünde kulübün toplam 300 bin liralık giderini karşılamış olacak.

Karar yeşil siyahlı kulüpten yapılan yazılı bir duyuru ile de kamuoyuna açıklandı. Orduspor maçı masraflarının 30 bin lira dolayında olacağı planlanırken Yönetici Aracı, “Bizim de çorbada tuzumuz olsun istedik. Bu zor günlerde Denizlispor’a destek olmak hepimizin görevi. Bu yüzden kendimize düşen payımızı bir nebze olsun ödüyoruz. Maddi anlamda zor bir süreçten geçen takımımızı yalnız bırakmamak adına her bir üyemiz böyle bir görev öne sürüldüğünde hiç birimiz tereddüt etmeden kabul ettik. Bu takım hepimizin. Elimizden geldiğince zor zamanlarında yanında olmak birinci vazifemiz olmalı” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..