REKLAMI GEÇ

Dervent gitti Tandoğan geldi

Dervent gitti Tandoğan geldi

Denizlispor’da yeni teknik direktörün Ali Tandoğan olduğu iddia ediliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Ekim 2016 Cuma, 15:54

Yeşil siyahlılarda taraftarın tepkisini çeken Selahattin Dervent’in yerine Ali Tandoğan’ın getirildiği belirtiliyor. Yeşil siyahlı kulübe yakın kaynaklar Tandoğan’ın yeşil siyahlıların teknik direktörü olarak takıma açıklandığı bilgisini paylaştı.

Sezon başında tüm transferlerin yapılmasından sonra takımın başına getirilen Selahattin Dervent iyi bir hazırlık süreci geçirememiş, takım kampa gönderilmemişti.

Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sezon öncesi kampını yapan yeşil siyahlılar ligin ilk 5 haftasında puan beklemezken 7 puan toplamıştı.

Daha sonraki süreçte Mersin İdmanyurdu, Samsunspor ve Boluspor maçlarında yaşanan puan kayıpları ve ortaya konan futbol yeşil siyahlı yönetimi ayaklandırmıştı.

Bazı yöneticiler Dervent’in istifasını isterken hafta başındaki yönetim kurulu toplantısından bu karar çıkmamıştı.

Yeşil siyahlı kulüp Sportif Direktör olarak anlaştığı Ali Tandoğan ile bugün sürpriz bir şekilde teknik adamlar sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşme TFF’nin internet sitesinde de yer aldı. Buna karşın Selahattin Dervent’in gönderilip yerine Ali Tandoğan’ın getirildiğine dair bir açıklama yapılmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 21 Ekim 2016, 17:28

SAYIN. TANDOĞAN NIN FUTBOL TAKIMINI ÇALIŞTIRABİLMESİ İÇİN SERTIFAKASI VAR MI ? HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH BAŞARILI OLUR