REKLAMI GEÇ

DEVELER HOROZ İÇİN GÜREŞECEK

DEVELER HOROZ İÇİN GÜREŞECEK

Sezon sonuna kadar mali sıkıntı yaşamak istemeyen yeni yönetim ürettiği projelerle kulübe kaynak temin etmeye çalışıyor. Kendisi de çok sayıda deve sahibi olan asbaşkan Mehmet Uz, tüm Türkiye’den develerin katılacağı bir güreş organize etmeye çalışıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Şubat 2016 Çarşamba, 15:01

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk’un kurmaylarına ‘yeni kaynaklar bulun’ talimatından sonra Asbaşkan Mehmet Uz deve güreşi organizasyonu için düğmeye bastı.

Kendisi de deve güreşine meraklı olan ve çok sayıda deve sahibi olan Uz, bu alandaki potansiyeli iyi bildiği için 28 Şubat’ta Denizli’de deve güreşi organize etmek istiyor.

Bu organizasyon için kolları sıvayan yeşil siyahlı kurmaylar gerekli izinlerin alınması için düğmeye bastı. Türkiye’nin dört bir yanından deve güreşi meraklılarını çekmesi beklenen organizasyonda yeşil siyahlı kulübe ciddi miktarda kaynak temin edilebileceği belirtiliyor.

Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamada “Türkiye’nin ünlü develeri, şimdi Denizlispor için güreşecek. Elde edilen gelir Denizlispor’a kalacak. Gerçekleşecek organizasyon belki de Denizli’nin en büyük deve güreşi organizasyonu olacak” denildi.

Yeşil siyahlı kurmaylar kentin siyasetçileri ve bürokratlarının bu organizasyona destek olmalarını istedi.

Diğer yandan organizasyonun mimarı asbaşkan Mehmet Uz’a ait develer en son Sarayköy’deki festivalde yarıştı. Yaklaşık 16 devesi bulunan Uz’un sahibi olduğu güreş develerinin içinde 250-350 bin liralık özel develer de bulunuyor.

Sarayköylü işadamı boş zamanlarını develeri ile değerlendirirken, “Bu iş benim için bir tutku. Çocukluğumdan beri develere ve deve güreşlerine merakım var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ali   -  Bağlantı 3 Şubat 2016, 16:59

galatasaraylılar takımı kurtarsın