REKLAMI GEÇ

Dilmen: Maddi beklenti içine girmeyin

Dilmen: Maddi beklenti içine girmeyin

“Bu zorlu dönemleri bizler de yaşadık. Para pul düşünmek hiç aklımıza gelmedi. Maddi beklentiye girmeyin, takımı ligde tutun”

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 30 Nisan 2016 Cumartesi, 13:21

Denizlispor’da eski başkanların yönetim ve takımı ziyaretinde sürpriz bir isim de dikkati çekti. Yeşil siyahlı formayı 11 yıl terleten, 70’li ve 80’li yılların yeşil siyahlı kaptanı Ercüment Dilmen de takımı yalnız bırakmayan isimlerden biriydi.

Yeşil siyahlıların efsanevi kalecilerinden Metin Bayındır koltuk değnekleri ile eski sağ bek Tuncay Özbek ile birlikte bu ziyarette hazır bulunan spor adamlarıydı.

DİLMEN NET KONUŞTU
Ziyarette söz alan eski kaptan Dilmen açık ve net konuştu. Takımın ligde tutulması gerektiğinin altını çizen deneyimli spor adamı “Bu takımda 11 yıl forma giydim, kaptanlığını yaptım. Tam 5 sezon ligde kalma mücadelesi yaşadım. Her seferinde başarılı olduk. Şimdi futbolcuların içinde bulunduğu koşulları en iyi bilenlerden biriyim. Biz son üç maçta 9 puan alarak ligde kalmayı başardık. Bu takımın da aynı başarıyı göstereceğini düşünüyorum. Ligde kalmak futbolcuların elinde. Maddi beklentiye girmek doğru değil. Bu takımı ligde tutmak için herkes onuruyla oynamadı. Biz o zorlu dönemlerde asla para pul düşünmedik. Sahaya çıkıp onurlu bir mücadele verdik. Şimdi de beklentimiz bu yönde” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..