REKLAMI GEÇ

Doğan Seyfi Atlı ölümünün 13. yılında unutulmadı

Doğan Seyfi Atlı ölümünün 13. yılında unutulmadı

Denizlispor’da yıldızı parlayan fakat bayram dönüşü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Doğan Seyfi Atlı ölümünün 13. yılında unutulmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Aralık 2014 Çarşamba, 10:55

Türkiye’nin yeni ‘Hakan Şükür’ü olarak gösterildiği, performansının zirvesinde olduğu bir dönemde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Doğan Seyfi Atlı, son kulübü Denizlispor tarafından da unutulmadı. Yeşil siyahlı kulüp 13 yıl önce kaybettiği futbolcusu için anma mesajı yayınladı.
Yeşil siyahlı yönetim kurulunun imzasını taşıyan açıklamada, “Aslen Yenikarpuzlulu olan Doğan Seyfi, futbola Anafartalarspor’da başlamış ve burada başarılı bir futbol oynayan ve gol kralı olduktan sonra Türkiye 3.Ligi takımlarından Edirnespor’a transfer olmuştu. Edirnespor’a geldiği ilk yılda 20 golle “gol kralı” olan Doğan Seyfi, tüm büyük takımların transfer listesine girdi. Spor otoriteleri artık onu geleceğin “Hakan Şükür”ü olarak gösteriyordu. Ama önce üç büyüklerin dışında bir takımda “pişecek”, daha sonra bu takımlardan birine transfer olacaktı. Bu düşüncelerde Denizlispor’un yolunu tuttu.
Doğan Seyfi, belirlediği hedefe emin adımlarla ilerlemekten mutluydu. Ramazan Bayramı çok yakındı. Doğan Seyfi, her bayram olduğu gibi bu bayramda köyüne gelecek ve arkadaşlarına, bir büyük efsaneyi, attığı golle nasıl saf dışı bıraktığını, anlatacaktı. Ama olmadı. O da Keşanspor’da futbol oynarken bir trafik kazasında yaşamını yitiren babası Nuri Atlı ile aynı kaderi paylaştı. Bayramın ikinci günü olan 17 Aralık 2001 günü, antrenmana yetişmek için acele ederken geçirdiği trafik kazası sonunda yaşamını yitirdi.
13 yıl önce bugün aramızdan ayrılan değerli sporcumuz Doğan Seyfi Atlı’yı rahmetle anıyoruz” görüşlerine yer verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 17 Aralık 2014, 12:24

Işıklar içinde yatsın.Mekanı cennet olsun.DENİZLİSPOR camiası O’nu hiç unutmayacak…

ahmet albaş   -  Bağlantı 17 Aralık 2014, 11:36

ALLAH RAHMET EYLESİN CENNETİ MEKAN OLSUN AMİN