REKLAMI GEÇ

ELAZIĞSPOR 1 DENİZLİSPOR 0

ELAZIĞSPOR 1 DENİZLİSPOR 0

Denizlispor zorlu Elazığspor deplasmanında 1-0 kaybederek haftayı puansız kapattı 1-0.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Şubat 2018 Cumartesi, 14:56

TFF 1. Lig’de Elazığspor deplasmanına konuk olan Denizlispor haftayı puansız kapattı. Ligde son iki maçını kaybeden yeşil siyahlılar zorlu deplasmana Reha Erginer’in istifası sonrası Bülent Ertuğrul önderliğinde gitti.

Karşılaşmaya kontrollü başlayan her iki takım da ilk yarıda çok fazla gol fırsatı üretemedi. Elazığspor defansının hatasını değerlendiren Kappel, müsait durumda bir pozisyonu harcadı.
İkinci yarıda kaleci Asil Kaan Tom’un net bir kafa vuruşunu çıkardı.
Maçın 63’ncü dakikasında Tom’un ortasında Diarra’nın kafa vuruşu ev sahibini 1-0 öne geçirdi.

Maçın 66’ncı dakikasında ani gelişen Elazığspor atağında Diarra’nın ceza sahası içinden sert şutunu kurtaran Asil Kaan farkın ikiye çıkmasını önledi.

Ev sahibi maçın 78’nci dakikasında Diarra ile bir kez daha fırsat buldu. Alperen’in yatarak müdahalesi mutlak bir golü önledi.

83’te İsmail Haktan’ın kullandığı köşe vuruşunda Burak Altıparmak’ın kafa vuruşu kaleci Ahmet Sabri’de kaldı.

Maçın özellikle son bölümünde oyun disiplininden kopan Denizlispor özellikle çıkarken kaptırdığı toplarla Elazığspor’a pozisyonlar verdiyse de ev sahibi bu fırsatları gole çeviremedi.

ELAZIĞSPOR 1 DENİZLİSPOR 0
STAT: Elazığ Atatürk Stadı
HAKEMLER: Onur Karabaş, Murat Temel, Mehmet Ali Akkor
ELAZIĞSPOR: Ahmet Sabri Fener, Murat Akça, Canberk Dilaver, Sezgin Coşkun, Orhan Şam (82′ Adem Alkaşi) Alpaslan Öztürk, Elmar Bjarnason, Tatos (88′ Mertan Caner Öztürk) Tom, Hora (46′ Halil İbrahim Pekşen), Diarra
DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler, Canberk Aydın (23′ Taşkın İlter) Burak Altıparmak, Cenk Güvenç, Alperen Babacan, Kerem Can Akyüz, Ziya Alkurt (71′ Mehmet Akyüz) Hasan Kılıç, Barış Örücü, Kappel (56′ İsmail Haktan) Eze
GOLLER: 63′ Diarra (Elazığspor)

SARI KART: Cenk (Denizlispor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..