REKLAMI GEÇ

ENGELLEMELERE RAĞMEN TRANSFERİ AÇIYORUZ

ENGELLEMELERE RAĞMEN TRANSFERİ AÇIYORUZ

Denizlispor Başkanı Ali Çetin dün akşam katıldığı televizyon programında Kehinde ve Oğuz Yılmaz transferlerinin Gazişehir maçına yetiştirileceğini söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Ocak 2019 Cuma, 10:20

Denizlispor’da Başkan Ali Çetin dün akşam Pamukkale ve DRT TV’de iki ayrı programa katıldı ve açıklamalarıyla gündeme damga vurdu.

Çetin transfer tahtasını açmak için büyük bir çaba içinde olduklarını ve onlarca alacaklı ile görüştüklerini belirtti.

Sadece üç alacaklı kaldığını kaydeden Başkan Ali Çetin “Yarın (bugün) bu alacaklılarımız ile de görüşerek transferi açacağız. Kehinde ve Oğuz’u Gazişehir maçına yetiştireceğiz” dedi.

Transferin açılmasını engellemek isteyenlerden şikayet eden Başkan Ali Çetin, Denizlispor’un eski teknik direktörlerinden Reha Erginer ile sorun yaşadıklarını kaydetti. Erginer’in 400 bin lira olan alacağı için mahkemeye gittiğini ve faizlerini talep ettiğini anlatan Başkan Ali Çetin, “Biz ana parayı ve mahkeme giderini üstlenmeye razıyız. Ama Denizlispor’un durumu ortada hocamız anlayış göstermeli” dedi.

Erginer’in alacaklarını talep etmede haklı olduğunu kaydeden Ali Çetin, “Reha Erginer alacaklarını istemekte haklı. Verilen evraklarda sorun çıkmış. Hoca alacaklı iken borçlu duruma düşürülmüş o da mahkeme gitmiş” dedi.

Yönetime geldiklerinden bu yana yaklaşık 9 milyon lira ödeme yaptıklarını, futbolculara 3,5 milyon lira maç başı 3 milyon lira da prim dağıttıklarını anlatan Başkan Ali Çetin, “Bu paranın 2 milyon lirasını bağışlardan elde ettik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..