REKLAMI GEÇ

Eski hoca icra gönderdi

Eski hoca icra gönderdi

Denizlispor’da eski çalıştırıcılardan Şaban Feridun Yarkın alacağı için kulübe icra gönderdi. Kayıtları inceleyen yeşil siyahlı yöneticiler hocanın parasının ödendiğini saptadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mart 2018 Cuma, 17:00

Denizlispor’da Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Asbaşkan Necip İrdem ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul bugün gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıda yeşil siyahlı kulübe gelen icralar damga vurdu. Kısa süre önce 11 ayrı alacaklı tarafından icra edilen yeşil siyahlı kulübe önceki gün de eski teknik patron Ali Tandoğan’ın lisansından faydalandığı ve resmi olarak teknik sorumlu gösterilen Şaban Feridun Yarkın tarafından icra gönderildiği ortaya çıktı.

Başkan Yardımcısı Taner Atilla kulüp kayıtlarında yaptıkları incelemede Yarkın’ın ücretinin ödendiğini tespit ettiklerini söyledi.

Konu hakkında detaylı açıklamada bulunan Taner Atilla, “11 icra dosyamız vardı bununla 12 dosya oldu. Feridun Şaban Yarkın, Salihli 2. İcra Müdürlüğü aracılığı ile 12 bin 160 liralık alacağını istedi. Kayıtları incelediğimizde hocamıza borcumuz olmadığı, ödendiği görüldü. Dönemin başkanı Süleyman Urkay’ın bu alacağı şahsi senet olarak yaptığı daha sonra bu alacağı da kulüp alacaklarının üzerine koyarak temlik sırası geldiğinde aldığını belirledik. Kulüp olarak biz bu alacağı ödemiş bulunmaktayız. Şahsi senet olduğu için konu artık alacaklı ile senet veren arasındadır. Biz borcun bize ait olmadığını belirterek gerekli itirazı gerçekleştirdik” dedi.

Aynı sorunla Cihan Özkaymak’ın alacağı ile de karşılaştıklarını anlatan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Cihan icraya vermedi elbette ama bize gelerek elinde 13 bin liralık senedi olduğunu söyledi. Sorunun çözülmesini istiyor ama aynı yolla kulüp ödemeyi gerçekleştirmiş. O senet de Süleyman Urkay’ın senedi. Kulüp olarak bir şey yapamayacağımızı, aynı ücreti iki kez ödeyemeyeceğimizi söyledik” dedi.

Diğer yandan Başkan Mustafa Üstek’in kısa süre önce gelen 11 haciz dosyasının 5’ini temizlediğini söyleyen Atilla, “İcralardan 5 tanesini başkan Üstek bitirdi. Toplam 2154 bin liralık borcu ikili ilişkiler ve karşılıklı hoşgörü ile 53 bin lira ödemek suretiyle temizledi. Kalan dosyalarda 20 Eylül’e kadar, mali kriterler dosyasını teslim etmemizden önce çözülecektir” dedi.

Atilla mali kriterler dosyasının önemine de dikkat çekerek; “Federasyona dosya kapsamında kime ne borcumuz varsa bildiriyoruz. Bu mevcut takımı da kapsıyor. Ağustos- Eylül döneminde bu dosyanın önemi ortaya çıkıyor. Biz geride kalan süreçte borçlarımızın çok büyük bir bölümünü temizlemiş bir kulüp olarak, eski sıkıntıları yaşamayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..