REKLAMI GEÇ

ESKİ KURMAYLARDAN BAĞIŞ DESTEĞİ

ESKİ KURMAYLARDAN BAĞIŞ DESTEĞİ

Denizlispor’da güven ortamını yeniden tesis eden Başkan Mustafa Üstek ve yönetimine, Denizlispor’un eski kurmaylarından da destek geldi. 8 önemli isim kulüpteki alacaklarını bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Eylül 2017 Çarşamba, 16:49

20 Eylül’e kadar kulüp lisans işlemlerini bitirmek isteyen yeşil siyahlı yönetim, kulüpten alacağı olan eski yöneticilerle tek tek görüşüyor, desteklerini alıyor.

Göreve geldiği günden itibaren Denizlispor’un kaybolan güven ortamını yeniden kazandıran Başkan Mustaf Üstek, gittiği yerlerden geri çevrilmiyor. Üstek ve ekibinin yürüttüğü çalışma kulüp borçlarını da ağır ağır eritiyor.

Son olarak Denizlispor’un eski önemli yöneticileri kulüpten olan alacaklarını bağışladılar. Toplam 72 bin liralık bağış kulübe kaydedilmiş oldu.

Başkan Mustafa Üstek destek olan yöneticilere teşekkür ederken, “Bu kulüp yönetenlerin değil şehrin kulübüdür. Bu bilinçte olan eski yöneticilerimiz de bizleri kırmayarak alacaklarını bağışladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Denizlispor adına mali konularda önemli gelişmeler oluyor. Kulübümüzün borcu ağır ağır eriyor. Sportif başarıyı da yakalamak istiyoruz. Ligde oynadığımız maçlarda alınan skorlar hariç istediğimiz her şey yolunda gidiyor. Kentimizin büyüklerine ve Denizlispor armasına sahip çıkan herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeşil siyahlı kulüpte geçici başkanlık görevi de yürüten işadamı Yasin Özpek 22 bin, eski başkan Mehmet Özsoy döneminin yöneticilerinden Mehmet Ali Çelik, 14 bin, Uğur Bağbaşlıoğlu, 9 bin, Serkan Başbuğ 8 bin 500, Ali Sulayıcı 8 bin, Kaanr Şanlıkan 7 bin, Ali Yavaş 6 bin ve Savaş Tetik de 4 bin lira bağışta bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..