REKLAMI GEÇ

ESKİŞEHİR MAÇI ÖNCESİ TAKIMIN KEYFİ KAÇTI

ESKİŞEHİR MAÇI ÖNCESİ TAKIMIN KEYFİ KAÇTI

Denizlispor’da yönetimin aldığı kongre kararı takımı da etkiledi. Henüz bir açıklama alamayan yeşil siyahlı futbolcularda moraller dibe vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Eylül 2018 Cuma, 12:34

Ligde beklenmedik Altınordu yenilgisinden sonra morali bozulan takıma bir darbe de yönetim vurdu. Yeşil siyahlı kurmayların olağanüstü genel kurul kararı alması Şemikler’deki moralleri daha da düşürdü.

Kongre kararı alındıktan sonra hiçbir yöneticinin teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelerek açıklama yapmadığı belirtiliyor.

Alacakları geciken futbolcularda şimdi bir de kulübün önündeki belirsizlik süreci endişe yaratıyor. Başkan Mustafa Üstek’in devam etmeyeceğini açıklamasından sonda iyiden iyiye sahipsiz kalan takım ile tesislere gelen yöneticilerin de ilgilenmediği öğrenildi.

Ücreti ödenmediği için takımdan ayrılan Salami konusu ise teknik ekibin hala tepkisini çekiyor. Denizlispor’daki belirsizlik ortamının daha ne kadar süreceği bilinmiyor.

Diğer yandan moralsiz Denizlispor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil siyahlılar rakibini Pazar akşamı 20:00’de Denizli Atatürk Stadı’nda konuk edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..