REKLAMI GEÇ

HOROZUN DEFANS TRANSFERLERİNE EŞ ENGELİ

HOROZUN DEFANS TRANSFERLERİNE EŞ ENGELİ

Denizlispor’un Giresunspor’dan transfer etmek istediği Özgür ve Berkan eşlerinin onayını alamadı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Temmuz 2015 Perşembe, 12:49

Denizlispor daha önce gerçekleştiğini duyurduğu Berkan Yıldırım transferi de tıpkı takım arkadaşı Özgür  Yılmaz gibi eş engeline takıldı.

Yeşil siyahlı kulüp Giresunspor forması giyen her iki defans oyuncusunu da Denizli’ye davet ederek ön protokol imzalamıştı. Yeşil siyahlı takımla kampa katılması beklenen iki futbolcudan önce Özgür Yılmaz haber göndererek eşinin Denizli’ye taşınmak istemediğini bu nedenle transferin gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Yeşil siyahlı kulüp bu arada Berkan Yıldırım transferini kamuoyu ile paylaştı. Fakat Berkan Yıldırım’da dün yeşil siyahlı kulübe haber göndererek eşi ile konuşmadan transfer görüşmelerine katıldığını, onayını alamadığı için Denizlispor’a gelemeyeceğini söyledi.

Bu gelişmeler yeşil siyahlı kulüpte büyük öfkeye neden oldu. Denizlispor kanadı artık her iki futbolcunun da yeşil siyahlı formayı giyme şansının kalmadığını duyururken, “Bundan sonra isteseler de Denizlispor forması giyemeyecekler” duyurusunda bulundu.

Bu arada her iki oyuncu ile anlaşma sağlandığı için diğer defans seçenekleri ile görüşerek teşekkür eden Teknik Direktör Mehmet Altıparmak da olaya çok öfkelendi. Altıparmak, “Ben verdikleri sözün arkasında duran oyuncularla çalışmak isterim. Bizi yanıltan futbolcunun kadromuzda asla yeri olamaz” dedi.

Diğer yandan yeşil siyahlı kulüple ön protokol imzalayan her iki futbolcunun başka bir kulübe gitmesinin mümkün olmadığı, yapılan anlaşmanın hukuki açıdan geçerli olduğu vurgulandı. Denizlispor kulübünden yapılan açıklamada  “Menajerliklerini Bülent Ortakaya’nın yaptığı futbolcular Berkan Yıldırım ve Özgür Yılmaz ile 30.06.2015 Tarihinde kulüp başkanımız Hasan Kıbrıslıoğlu ve teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak’ın katıldığı toplantıda transfer görüşmesi yapılmış ve görüşmeler sonucunda bahsi geçen oyuncular Berkan Yıldırım ve Özgür Yılmaz ile ön protokol imzalanmıştır. Bugün aldığımız habere göre her konuda anlaşma sağlanan futbolcuların Denizli’ye gelmek istemedikleri beyan edilmiştir. Yaşanan gelişmeler sonucunda Denizlispor Kulübümüzün her türlü hukuksal yola başvuracağı bilinmelidir. Etik olmayan bu davranışın neticesinde kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda gereken tüm adımlar atılacak gerekli mercilere başvurular yapılacaktır” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..