REKLAMI GEÇ

Evkur Yeni Malatyaspor 3 – Denizlispor 1

Evkur Yeni Malatyaspor 3 – Denizlispor 1

Deplasmanlarda aldığı başarılı sonuçlarla adını duyuran Denizlispor, Malatya deplasmanında umduğunu bulamadı ve 3-1’lik yenilgi ile döndü. Denizlispor Anıl ile penaltı atışından da yararlanamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Şubat 2017 Cumartesi, 15:31

Denizlispor, Malatya İnönü Stadı’nın zeminin bozulması nedeniyle Evkur Yeni Malatyaspor ile Vodafone Arena’da karşılaştı.

TFF 1. Lig’in 20. hafta karşılaşmasına ev sahibe ekip hızlı başladı. Daha organize olan taraf görüntüsü Malatyaspor’da olsa da etkili ataklar Denizlispor’dan geldi.

Ancak, mücadelenin 43. dakikasında Malatyaspor Diabang ile gölü buldu ve soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Malatyaspor ikinci yarıda daha üstün bir futbol ortaya koydu. 62. dakikada Pereira ile farkı ikiye çıkaran ev sahibi takım, bu dakikadan itibaren daha rahat bir oyun ortaya koydu.

Golden 5 dakika sonra bir yan top organizasyonunda Alperen Babacan’ın golüyle farkı yeniden bire indiren Denizlispor, rakip kalede daha fazla görünmeye başladı.

Yeşil-siyahlıların umudunu bitiren gol ise 71. dakikada Ayite’den geldi. Maçta 3-1’lik üstünlük kuran Malatyaspor daha kontrollü oynarken, kontra ataklarla da Denizlispor kalesini yokladı.

Denizlispor mücadelenin uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı Anıl ile gole dönüştüremedi, mücadele Evkur Yeni Malatyaspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

STAT: Vodafone Arena

HAKEMLER: Özgür Yankaya***, Baki Tuncay Akkın***, Erdinç Sezertam***

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç Özbir***, Caner Arıcı***, Murat Akça** (Dk. 74 Yiğitcan Erdoğan*), Sadık Çiftpınar**, Ferhat Kiraz***, Sedat Ağçay***, Azubuike**, Pereira*** (Dk. 79 Mba**), Dialiba***, İrfan Başaran** (Dk. 84 Murat Yıldırım*), Ayite***

DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler*, Alperen Babacan**, Cenk Güvenç*, Ömer Alp Kulga, Kerem Can Akyüz, Kappel (Dk. 75 Cihan Özkaymak), Burak Altıparmak*, Sankoh* (Dk. 72 Berkan Afşarlı*), Ziya Alkurt**, Moritz* (Dk. 68 Anıl Taşdemir*), Yasin Ozan**

GOLLER: Dk. 43 Dialiba, Dk. 62 Pereira, Dk. 71 Ayite (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 67 Alperen Babacan (Denizlispor)

KIRMIZI KART: Dk. 90+2 Ferhat Kiraz (Evkur Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 5 Ayite, Dk. 38 Murat Akça,Dk. 54 Sedat Ağçay, Dk. 55 Ertaç Özbir, Dk. 87 Mba (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 45+1 Kerem Can Akyüz, Dk. 49 Moritz, Dk. 50 Sankoh (Denizlispor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet   -  Bağlantı 11 Şubat 2017, 18:54

VE DİPTE OLMASINDA KATKISI OLAN FUTBOLCU DAMGASI YERSİN.BİZLERDE DE SUÇ VAR HEMEN BİRİLERİNİ BAŞ TACI YAPIP ŞIMARMALARINA VESİLE OLUYORUZ.BU MAÇ SANKİ BİZ 3-1 ÖNDEYİZDE PENALTI BU KADAR RELAKS KULLANILDI.MESELE SAHADA TAKIM OLMAK…

ahmet   -  Bağlantı 11 Şubat 2017, 18:48

ALİ HOCA,ÖĞRENCİLERİNE ŞUNU TAVSİYE ETSİN.FUTBOL BİREYSEL DEĞİL TAKIM OYUNUDUR.TAKIM PAS YAPARSA BİRBİRLERİNİ BENİMSEYİP OYNARSA DENİZLİSPOR DA KAZANIR FUTBOLCULARDA.AMA SEZON SONU DİPTE BİR DENİZLİSPOR OLURSA SENDE DİPTEKİ TAKIMIN BEĞENİLMEYEN++++