REKLAMI GEÇ

Eze Manisa maçında oynamak istiyor

Eze Manisa maçında oynamak istiyor

Gazişehir maçında sakatlanan futbolcunun devre arasında formasını giyip sahaya dönmek istediği öğrenildi. Yeşil siyahlı sağlık ekibi müsaade etmese de futbolcu Manisa maçındag örev almak istediğini teknik ekibe bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Şubat 2018 Çarşamba, 10:14

Denizlispor’da şimdilik gol atamasa da etkili oyunu ile takıma katkı koyan Nijeryalı golcü Eze, hem teknik ekibi hem de yönetimi davranışlarıyla mest etti.

Gazişehir maçında gole giderken sağ ayak üst ön adelesinde şiddetli ağrı hissederek pozisyonu bırakan futbolcu ilk yarının son bölümünde saha kenarına alınmıştı.

Denizlispor Kulüp Doktoru Ahmet Edremit ilk muayenesinde yırtıktan şüphelenerek oyuncunun oyuna dönmesine müsaade etmedi.

Devre arasında futbolcunun yeniden formasını giyerek maça dönmek istediği öğrenildi. Fakat risk almak istemeyen sağlık ekibi Eze’nin maça dönüşüne izin vermedi. Doktor Ahmet Edremit’in haklılığı da yapılan kapsamlı muayenelerden sonra ortaya çıktı MR’ı çekilen futbolcunun 3-4 santimlik kas yırtığı olduğu tespit edildi. Özel bir tedavi programı uygulanmaya başlanan futbolcunun üç hafta içinde takımdaki yerini alabileceği öğrenildi. Buna rağmen kendini iyi hisseden Eze’nin teknik ekibe Manisa maçında oynamak istediğini söylemesi ise yeşil siyahlı yönetimi memnun etti. Denizlispor için Manisaspor maçının önemine değinen futbolcu bu maçta mutlaka oynamak istediğini kaydetti. Fakat yeşil siyahlı sağlık ekibi futbolcunun üç hafta dinlendirilmesine karar verdi. Nijeryalı golcünün en erken Bb Erzurum maçında oynayabileceği kaydediliyor.

ZİYA VE CANBERK OYNAYABİLECEK
Yeşil siyahlılarda Gazişehir maçında darbeye bağlı sakatlık yaşayan Ziya’nın durumu ise iyi. Kas dokusunda ezilme yaşayan futbolcu sağ ayak diz bölgesine aldığı darbeden sonra oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Özel bir tedavi programı uygulanan futbolcu takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Ziya’nın kısa süre içinde takımla çalışmalarda yer alacağı ve Manisaspor maçında oynayabileceği kaydedildi. Diğer yandan kasık bölgesinde sakatlık yaşayan Canberk de takımla ilk antrenmanına çıktı. Dünkü ağır idmanda sorunsuz görünen futbolcu teknik ekibin görev vermesi durumunda Manisaspor maçında yer alabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..