REKLAMI GEÇ

Fırat: Artık önümüze bakıyoruz

Fırat: Artık önümüze bakıyoruz

Denizlispor’un yakın geçmişte hep ligde kalma savaşı verdiğini hatırlatan Asbaşkan Ali Fırat, “Artık geriye değil önümüze bakıyoruz” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 27 Aralık 2016 Salı, 12:14

Denizlispor’da kısa süre önce yetkileri genişletilerek Profesyonel Futbol Şubenin başına getirilen asbaşkan Ali Fırat, Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtladı.

Giresunspor karşısında alınan galibiyetin daha keyifli bir devre arası için çok iyi geldiğini söyleyen Fırat, “Bence son maçta alınan galibiyet Eskişehirspor galibiyetinden daha değerliydi” dedi.

Sezonun ilk yarısında takımın gösterdiği performansı iyi olarak değerlendiren Asbaşkan Ali Fırat kaçan puanlardan yakındı. Fırat; “Topladığımız puanlar iyi. üç puanımız silinmese play-off hattı içindeyiz. Sezonun ilk yarısına baktığımızda kazanmamız gerekip de kaybettiğimiz, puanlar almamız gerekip de puan aldığımız çok maç oldu. O maçlar hem fikstür durumuna hem de maç atmosferine göre dikkatlerden kaçmış olabilir ama bugün düşündüğümüzde çok canımızı yakıyor. Özellikle Mersin, Malatya, Adana Demirspor, Samsunspor, Mnisaspor ve Ümraniyespor maçlarından sadece ikisini kazansak bugün play-off değil farlı hesapları yapıyor olacaktık. Belki de liderliği konuşacaktık” dedi.

ARTIK DÜŞME KORKUSU YOK
Sezon başında zor şartlar altında yeni bir takım kurduklarına değinen Asbaşkan Ali Fırat, “Daha kısa bir süre öncesine kadar ligin en sonunda mıyız, sondan ikinci miyiz diye düşünürken bugün play-off hesabı yapıyoruz. Bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Sportif başarının yanı sıra mali disiplini de bozmamaya gayret ediyoruz. Mütevazi bir kadro ve mütevazi bir bütçe ile mücadele ediyoruz. Bütçe disiplinine uyuyoruz. Sezon sonuna kadar böyle devam edeceğiz. Sportif başarının yanında mali başarıyı da sağlamamız lazım. 2018-19 sezonuna sıfır borçla girebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Devre arasındaki transferleri de takım içindeki dengeleri bozmadan yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 27 Aralık 2016, 12:51

kanayan yara yabancılar ne olacak ?işe yaramayan yabancılar kadroya dahi giremiyor bunlar hala takımda kalacaklar mı ?