REKLAMI GEÇ

FIRAT: İKİNCİ YARIDA ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ

FIRAT: İKİNCİ YARIDA ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ

Denizlispor’da sorunsuz başlayan kampı Profesyonel Şube Sorumlsu Ali Fırat değerlendirdi. İkinci yarıda bambaşka bir takım izlettireceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ocak 2018 Cuma, 13:59

Sezonun ilk yarısında önemli sıkıntılar yaşayan Denizlispor’da keyifler yerinde. Transfer yasağını kaldıran bir yandan da yeni transferleri takıma dahil etmeye başlayan yeşil siyahlılarda kamp dönemi de sorunsuz ilerliyor.

Sezonun ilk yarısında yaşanan sıkıntıları tekrar çekmek istemeyen yeşil siyahlı kurmaylar gelecekten umutlu.

Kampı ve yeşil siyahlıların son durumunu Denizlisporhaber.com’a değerlendiren Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, “İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Takımımız şu anda kampta çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonunda Menemen Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Yeni transferlerimiz yavaş yavaş takıma katılıyor. Bugün Eze takıma katılacak. Yoğun antrenmanlarla takım sezonun ikinci yarısına hazırlanıyor” dedi.

Ligin ikinci yarısında çıkış yakalamak istediklerini ve tehlikeli bölgeden süratle uzaklaşma amacında olduklarını belirten Asbaşkan Fırat, “Lig için bir hedef ortaya koymak doğru olmaz. Önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz. Hedefimiz bu. Her maça final havasında çıkacağız. İstediğimiz takviyeleri yaptıktan sonra daha da güçlü bir Denizlispor izlettireceğiz. İlk yarıdaki takımdan çok daha farklı bir takım göreceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..