REKLAMI GEÇ

FIRAT: PLAY-OFF İÇİN KAZANMALIYIZ

FIRAT: PLAY-OFF İÇİN KAZANMALIYIZ

Yeşil siyahlıların ortaya koyduğu hedefe atıfta bulunan Asbaşkan Fırat; “Kazanıp play-off içinde yer almak istiyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Şubat 2017 Cuma, 11:55

TFF 1. Lig’de son 5 lig maçında kaybetmeyen Denizlispor yarın ligin güçlü ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un konuğu olacak.

Zorlu maç öncesi Denizlisporhaber.com’a değerlendirmede bulunan Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat moral ve motivasyon olarak maça hazır olduklarını söyledi.

Neredeyse 24 saatini takımla geçiren deneyimli yönetici sakat ve cezalı futbolcuları bulunmadığını hatırlatırken; “Rakip ligin güçlü ekiplerinden biri. Devre arasında kadrosunu takviyelerle daha da güçlendirdi. Son dönemde istedikleri puanları alamadılar. Kötü gidişe Denizlispor karşısında alınacak bir galibiyet ile dur demek istiyorlar. Fakat biz Denizlispor’uz. Rakibin kim olduğu ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. Kendi oyunumuza bakarız. İyi durumdayız. Son 5 deplasman maçının dördünü kazandık birinde de berabere kaldık. 5 maçtır kaybetmiyoruz.Çok karakterli oyunculardan kurulu bir takıma sahibiz. Çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına eminim” dedi.
Yeşil siyahlı kulübün asgari play-off hedefini de hatırlatan Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, “Bizim de hedeflerimiz var. Bu maçı kazanarak play-off grubu içinde yer almak istiyoruz. Kazanmamız için hiçbir neden yok. Deplasman serimizin sürmesini bekliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..