REKLAMI GEÇ

FIRAT TARAFTARI ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

FIRAT TARAFTARI ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Denizlispor Asbaşkanı Ali Fırat, İzmir deplasmanında tribünleri dolduran taraftarın galibiyetin en önemli etkeni olduğunu söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Ocak 2017 Pazartesi, 12:33

Göztepe deplasmanında 4-2 kazanan Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat galibiyetin mimarlarını futbolcu ve teknik heyetin dışında, taraftar ve Abalıoğlu olarak gösterdi.

Göztepe deplasmanında tün tribünleri dolduran taraftarları öve öve bitiremeyen Asbaşkan Fırat; “Çok önemli bir galibiyet elde ettik. Bu galibiyet Sivasspor ve Eskişehirspor deplasman galibiyetlerinin de tesadüfi olmadığının göstergesidir. İkinci yarının ilk maçında kazanmak çok çok önemli. Hele ki lig liderini kendi evinde net bir skorla yenmek üç puandan çok daha ötesi… Şu anda her şey çok güzel. tüm şehir havaya girdi. Çok iyi bir takımımız var. Teknik ekibimizin performansı üst düzeyde. Dikkatli olmamız lazım, temkinli olmamız lazım. Bütün enerjimizi Bandırma maçına vermeliyiz. Bütünlüğümüzü, enerjimizi kaybetmeden bu maçı da kazanmalıyız. Hafta hafta emin adımlarla hedefimize ilerlememiz lazım. Şu an çok iyi gidiyoruz” dedi.

Taraftarın maça katılımına ayrı bir parantez açan Asbaşkan Ali Fırat; “Maça çok ciddi bir katılım vardı. Bize ayrılan tribün tamamen dolmuştu. Maç içinde taraftarın oyuna katkısı da son derece fazlaydı. Bu maçı kazanmamızın en büyük mimarlarından biri de taraftardır.  Yağmurda çamurda hiç susmadan bizleri desteklediler.

Duayen işadamı ve hayırsever Orhan Abalıoğlu büyüğümüzün de hafta içinde 3 milyon liralık destek moral anlamında büyük destek oldu. Galibiyetin bir diğer mimarı da Orhan Abalıoğlu büyüğümüzdür” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..