REKLAMI GEÇ

FIRAT’IN PUAN PLANI

FIRAT’IN PUAN PLANI

Reha Erginer’le yeniden hayat bulan Denizlispor’da yönetim Ankaragücü maçından üç puan bekliyor. Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat devre arasına kadar toplayabildikleri kadar puan toplamayı hedeflediklerini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Kasım 2017 Pazartesi, 11:15

Denizlispor’da ilk altı haftalık kötü gidişin izleri siliniyor. Teknik Direktör Reha Erginer’le birlikte puanlar almaya başlayan yeşil siyahlılar Erginer yönetimindeki 5 maçtan 10 puan çıkararak camiaya yeniden umut verdi. Bu durum yönetimin lige bakışını da etkiledi. Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat devreye en az 20 puanla girmek istediklerini söyledi.

HOROZ SIRALAMANIN EN GERİSİNDEYDİ
İlk altı haftada sadece bir puan alan yeşil siyahlı takım tüm camiaya ligden düşme korkusu yaşatmıştı. Şimdi korkularını yenen yeşil siyahlı takım devre arasında takıma takviyeler yaparak yoluna devam etmenin planlarını yapıyor. Devre arasına en az 20 puanla girmek istediklerini söyleyen Ali Fırat, “Devreye istediğimiz puanda girersek ikinci yarıda çok daha rahat ederiz. Bu durum hedeflerimizi yeniden gözden geçirmemizi sağlar. Önümüzde bizi zorlayacak maçlar olsa da biz Denizlisporuz… Zor maçları severiz” diye konuştu.

ANKARA’DAN GALİBİYET BEKLİYORUM
Ligde 7 haftadır yenilgi yüzü görmeyen ve zirveye yaklaşan Ankaragücü’nün çıkışının kendilerini korkutmadığını da söyleyen Fırat, “Takımımız en iyi şekilde hazırlanıyor. Sankoh ve Cihan sakat Kerem ise kart cezalısı. Bu deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum” dedi. Teknik direktör Erginer’in Denizlispor adına iyi bir seçim olduğunun da altını çizen Fırat; “Hocamızı beğeniyorum. Gece gündüz çok çalışıyor. Sahadan çıktığı zaman odasında çalışmaya devam ediyor. Her şeyi göz önünde bulunduruyor, istatistiklere önem veriyor. Disiplinli. O bana umut veriyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..