REKLAMI GEÇ

FUTBOLCULAR BİRBİRİNE GİRDİ

FUTBOLCULAR BİRBİRİNE GİRDİ

Denizlispor’da İsmail Haktan ve Hasan Kılıç saha içinde birbirine girdi. Tribünler her iki futbolcuyu da protesto etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Nisan 2018 Cumartesi, 18:13

Denizlispor’un Gaziantepspor’u 5-0 yendiği karşılaşmada gereksiz gerginlikler sahaya damga vurdu. Yeşil siyahlıların 1-0 önde olduğu dakikalarda futbolcular birbirine girdi.

Karşılaşmanın 22’nci dakikasında maçın orta hakemi Emre Malok futbolcuların su içebilmeleri için oyunu durdurdu.

Bu sırada bir önceki pozisyonu konuşan Hasan Kılıç ve İsmail Haktan birbirine girdi. Bir anda iki futbolcu arasında gerginlik çıktı. İsmail Haktan ve Hasan Kılıç takım arkadaşları tarafından birbirilerinden uzaklaştırılırken Hasan’ın diğer takım arkadaşlarına da aşırı tepki gösterdiği gözlendi.

Bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan kaptan Veli Acar’ın da üzerine yürüyen Hasan Kılıç öfkesini bir türlü kontrol edemedi.

Yedek kulübesinden diğer futbolcuların da araya girdiği tartışmada taraflar sakinleşmek bilmedi. Denizlispor asbaşkanı Ali Fırat da Hasan Kılıç’ı sakinleştirmeye çalıştı.

Dakikalarca süren gerginlikten sonra yeşil siyahlı taraftarlar da her iki futbolcuyu protesto etti.

Tribünlerden gelen tepkileri dindirmek ise diğer futbolculara kaldı. Tribünlerden sakin olmalarını isteyen diğer oyuncuların bu hareketi işe yaraladı. Daha sonra Hasan Kılıç soyunma odasına giderken İsmail Haktan yedek kulübesinde kaldı.

Maçın yeniden başlamasından bir süre sonra Teknik Direktör Fatih Tekke her iki oyuncuyu da sahadan alarak yerlerine Barış Örücü ve Burak Altıparmak’ı soktu.

İkinci yarının başında her iki futbolcu kol kola sahaya çıkarak taraftarlara aralarında bir sorun olmadığını gösterdi. Bu kez taraftarlar her iki futbolcuyu da alkışladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ata özgür özentürk   -  Bağlantı 29 Nisan 2018, 13:34

Sahalarda görmek istemediğimiz davranışlar!