REKLAMI GEÇ

Futbolcular paket primi istemedi

Futbolcular paket primi istemedi

Denizlispor’da Boluspor maçı öncesi prim konuşuluyor. Yeşil siyahlı yönetimin paket prim uygulaması futbolcular tarafından kabul görmedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 29 Nisan 2016 Cuma, 09:49

PTT 1. Lig’in 32. haftasında evinde Boluspor’u ağırlamayı planlayan yeşil siyahlılarda prim konusu netlik kazanmadı. Yeşil siyahlı takıma sezon başında galibiyet primi olarak 3 bin 500 lira belirlenmiş olmasına rağmen yeşil siyahlı yönetim kritik maçlar öncesinde bu primleri yükseltmişti.

Ligin son üç maçı öncesinde ise paket prim uygulamasına gitmek istedi. Yeşil siyahlı yöneticiler Boluspor, 1461 Trabzonspor ve Gaziantep BB maçlarının skorları ne olursa olsun takımın ligde kalması durumunda 40’ar bin lira prim vermeyi önerdi.

Fakat yeşil siyahlı futbolcular kaptanları aracılığı ile bu teklifi kabul etmediğini yönetime bildirdi. Yeşil siyahlı futbolcular geride kalan üç maç için ayrı ayrı prim belirlenmesini istiyor.

Yeşil siyahlı yönetim de paket prim uygulamasını kaldırarak her maç için ayrı prim belirleme kararı aldı. Başkan Mustafa Şavluk ve kurmaylarının bugün prim konusunu netleştirip futbolculara bildireceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..